DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Anıtpark 15 Temmuz Anma Töreni öncesi TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

Anıtpark 15 Temmuz Anma Töreni  öncesi

TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

15 Temmuz Hain darbe girişiminin 6’ncı yıl dönümü münasebetiyle Anıtpark’ta yapılacak anma programı öncesi  hazırlıklar Gölcük’te başladı. Törenin yapılacağı Anıtpark Türk Bayrakları ile donatıldı.

Türk Bayrakları İdari İşler Amirliği Ekipleri tarafından asıldı

15 Temmuz 2016 yılında yaşadığımız Hain darbe girişimini 6. Yıl dönümü anma programı bu sene de düzenlenen program ile gerçekleştirilecek. Anma programı öncesi Anıtpark’ta Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliği Ekipleri tarafından Türk Bayrakları ile donatıldı.

Tören Anıtpark’ta olacak

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. Yıl dönümü Anıtpark’ta düzenlenecek programlar ile kutlanacak. İlçemizde de Anıtpark’ta düzenlenecek tören öncesi Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliği Ekipleri tüm hazırlıklarını tamamladı. Ekipler Anıtpark’ı baştan aşağıya Türk bayrakları ile donatırken vatandaşlar çalışmalarından ötürü ekiplere teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.