9899,72%5,26
39,77% -0,31
46,68% -0,45
4198,90% -0,03
6706,81% -0,50
Anıtpark 15 Temmuz Anma Töreni öncesi
TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI
15 Temmuz Hain darbe girişiminin 6’ncı yıl dönümü münasebetiyle Anıtpark’ta yapılacak anma programı öncesi hazırlıklar Gölcük’te başladı. Törenin yapılacağı Anıtpark Türk Bayrakları ile donatıldı.
Türk Bayrakları İdari İşler Amirliği Ekipleri tarafından asıldı
15 Temmuz 2016 yılında yaşadığımız Hain darbe girişimini 6. Yıl dönümü anma programı bu sene de düzenlenen program ile gerçekleştirilecek. Anma programı öncesi Anıtpark’ta Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliği Ekipleri tarafından Türk Bayrakları ile donatıldı.
Tören Anıtpark’ta olacak
Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6. Yıl dönümü Anıtpark’ta düzenlenecek programlar ile kutlanacak. İlçemizde de Anıtpark’ta düzenlenecek tören öncesi Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliği Ekipleri tüm hazırlıklarını tamamladı. Ekipler Anıtpark’ı baştan aşağıya Türk bayrakları ile donatırken vatandaşlar çalışmalarından ötürü ekiplere teşekkür ettiler.