DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ARAS, “6’ LI GANYAN TUTMAZ” DEDİ

ARAS,  “6’ LI GANYAN TUTMAZ” DEDİ

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı bu ayki il divan toplantısını Derince kültür merkezinde gerçekleştirdi.

Aras divan toplantısında yaptığı konuşmada hem iktidara hem de muhalefete yüklendi. 6’ lı masa için 6’ lı ganyan benzetmesi yapan Aras, ‘Millet bu altılı ganyana itibar etmez. Bu defa işini şansa bırakmaz. Millet bu defa Fatih Erbakan’ ı işbaşına getirecek’ dedi.

‘KASA BAŞINDAKİLERLE, MASA BAŞINDAKİLERDEN BU MİLLETE HAYIR GELMEZ’

Aras konuşması esnasında Dr. Fatih Erbakan’ ın sözlerini hatırlatarak, kasa başındakilerden de, masa başındakilerden de bu millete fayda gelmez dedi.

‘GİTME SIRASI, ERDOĞAN’ DA’

Aras konuşmasında ülkenin 50 yıllık siyasi hayatından örnekler verdikten sonra, artık tünelin sonu göründü, gitme sırası Erdoğan’ a geldi. Dedi.

KOCAELİ TEŞKİLATLARI YENİ ÜYE KAYIT REKORU KIRDI

Aras konuşmasında Kocaeli teşkilatının en fazla üye kaydeden teşkilatlar arasına girdiğini bildirdi. Bu nedenle genel başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından Kocaeli teşkilatlarına plaket verildiğini belirten Aras, bu ödülde katkısı olan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Aras kendisi en fazla üye kaydeden Çayırova, Körfez, Kartepe ilçe teşkilatları ile il kadın kollarına ödül verdi.

İl başkanı Mehmet Aras toplantı sonrasında il gençlik kolları tarafından yapılan basın açıklamasına katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.