DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, ‘TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu,

‘TÜM HALKIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM’

Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu Kurban Bayramı münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Garipoğlu, ‘Bayramlar özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı ifade etmektedir’ dedi.

‘Bayramlar kardeşliğin en güzel sembolüdür’

Genel Başkan Garipoğlu, ‘Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir’ dedi.

‘Ülkemizi bu zor günlerden biz kurtaracağız’

Garipoğlu, ‘Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Saygıdeğer Kocaeli ve Gölcük halkıyla birlikte bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, halkımızdan ricam, bayram ziyaretlerini sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek maskeli bir şekilde gerçekleştirmeleridir. Çünkü son günlerde artan Covid-19 pandemisi hepimizin sağlığını tehdit etmektedir. Ayrıca ekonomide yaşanan sıkıntı tüm halkımızın belini bükmektedir. Barış ve Eşitlik Partisi olarak ülkemizi bu zor günlerinden biz kurtaracağız. Bayramlarımızı daha güzel ve mutlu bir şekilde geçireceğiz. Bu süreçte duasıyla bizlere güç veren herkese teşekkür ediyorum, bütün halkımızın ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ediyorum’ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.