DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başiskele’de Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Başiskele’de Yaz Spor Okulları Devam Ediyor

Başiskele’de yaz tatilini eğlenceli ve verimli geçirmek isteyen çocuk ve gençlere yönelik açtığı Yaz Spor Okulları’nda eğitimler tüm hızıyla sürüyor.

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük değer katan Başiskele Belediyesi,  Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla 4-16 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlediği Ücretsiz Yaz Spor Okulları devam ediyor.

YAKLAŞIK 1700 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR

Başiskele’de geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin beklentilerini karşılamak, kentte spor kültürünü oluşturarak sağlıklı yaşama destek vermek, toplumun her kesimine kamuoyu yararı sağlamak amacıyla açılan spor okullarına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi oldu. Başvurular sonrası yaklaşık 1700 öğrenci ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda karate, yüzme, jimnastik, satranç, masa tenisi, basketbol ve voleybol spor branşlarında eğitim alıyor.

SPOR OKULLARINDA 7 FARKLI BRANŞ VAR

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen ve geleceğin yetenekli sporcularının da keşfedilmesini sağlayacak Başiskele Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda 7 farklı spor branşında eğitimler veriliyor.

Başiskele Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda verilen sporbranşları ve yaş aralıkları şöyle:

BRANŞLAR  –  YAŞ GRUPLARI

Karate                7-13 Yaş

Yüzme                5-16 Yaş

Cimnastik           4-7 Yaş

Satranç              4-16 Yaş

Masa Tenisi        7-16 Yaş

Basketbol           7-16 Yaş

Voleybol             7-16 Yaş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.