DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Büyükakın, Ülkü Ocaklarına konuk oldu

Başkan Büyükakın, Ülkü Ocaklarına konuk oldu

Başkan Büyükakın, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir ve genç ülkücüleri il başkanlığında ziyaret etti.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın,Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir ve genç ülkücüleri il başkanlığında ziyaret etti. Çok samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen birliktelikte birçok yerel, ulusal ve uluslararası konu ele alındı. Özdemir, Başkan Büyükakın’a kendilerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti. Kentin yeni taleplerine karşın çözüm ürettiklerini, çevreden ulaşıma, alt ve üst yapıdan eğitime, sağlık ve sosyal hizmetlerden gençlik hizmetlerine kadar her alanda Kocaeli’nin ihtiyaç duyduğu hizmetleri yaptıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Ben milletimize hiç yalan söylemedim. Bakın göğsümü gere gere söylüyorum. Ben bu kentin insanına ne söz verdiysem yapmaya çalıştım. Elimde imkân varsa yerine getirdim” dedi.

“MİLLETİMİZ, ÜLKEMİZ VE ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kent genelinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini ve İSU’nun 600 Milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirdiğini de dile getiren Başkan Büyükakın, “Millet için, ülkemiz ve şehrimiz için çalışıyoruz. Bunun karşılığında çok samimi dua ve Allah razı olsun sözlerini duyuyoruz. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor” ifadelerini sarf etti. Milletin duasını almak için gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Durma bilmeden aşkla çalışıyoruz. Gençlerimizin de bizden talepleri ve önerileri oluyor. Onları da hızlı bir şekilde yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“SAMİMİYETLE, GAYRETLE VE TEVAZUUYLA ÇALIŞIYORUZ”

Küresel iklim değişikliği gibi dünyanın karşılaştığı sorunların yanı sıra Türkiye’nin bölgesinde başta olmak üzere dünyada ki siyasi, askeri, ekonomik gibi konular üzerine değerlendirmelerin de yapıldığı buluşmada, “Milletimin bir kuruşunu hak etmediği bir yerde harcamadım” diyen Başkan Büyükakın, “Samimiyetle gayretle ve tevazuuyla çalışıyoruz. Garibimizin, yetimimizin, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz” vurgusu yaptı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.