DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Büyükakın’a, Darıcalı kadınlardan hizmet teşekkürü

Başkan Büyükakın’a, Darıcalı kadınlardan hizmet teşekkürü

Başkan Büyükakın, Darıca Bağlarbaşı Mahallesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği “Komşularımızla Buluşuyoruz” toplantısına katıldı. “Şehrimize kazandırdığımız nice yatırımlarda kadınların sesi ve emeği var” diyen Başkan Büyükakın, “Hizmetlerimizi ortaya koydukça halkımızla ve özellikle mahallelerimizde ki hanımefendilerle birlikte mutlu oluyoruz” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın yanı sıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve kadın kolları üyeleriyle birlikte Bağlarbaşı Mahallesinde “Komşularımızla Buluşuyoruz” programına katıldı. Buluşmada kadınları dinleyen, taleplerine ve isteklerine hızlı bir şekilde cevap veren Başkan Büyükakın, toplantı sonrası yaptığı değerlendirmede, “Darıca ilçemiz için çok önemli yatırımları hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz. Kent genelinde yaptığımız 22 su deposundan bir taneside hemen yanı başımızda yer alıyor. Bu depoyla inşallah genel hatlar üzerinde olabilecek arızalarda su kesintisi yaşanmayacak. Diğer bir taraftan da Metro çalışması devam ediyor. Şehrimizde 3 Milyar 145 Milyon TL tutarında ki 109 eser ve hizmetimizin yapımı sürüyor” ifadelerini sarf etti.

“HEMŞERİLERİMİZİN HİZMETİNDE OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

“Şehrimize kazandırdığımız nice yatırımlarda kadınların sesi ve emeği var” diyen Başkan Büyükakın, “Hizmetlerimizi ortaya koydukça halkımızla ve özellikle mahallelerimizde ki hanımefendilerle birlikte bizlerde mutlu oluyoruz” dedi. “İnsanlarımızdan aldığımız nice duanın içimize verdiği huzura teşkilatlarımızla şahit olduk” diyerek açıklamalarını sürdüren Başkan Büyükakın, “Aldığımız dualar daima bizimle kalır, bizimle ahirete gelir. Biz buna inanıyoruz” şeklinde konuştu.Teşkilat üyelerine ve buluşmaya gelen kadınlarda hanelerinden başlayarak oturdukları binada, sokakta, mahallede, çarşıda, pazarda, otobüste, dost meclislerinde velhasıl her yerde hemşerilerimize selamlarını da iletmelerini isteyen Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nde ki tüm hemşerilerimizin hizmetinde olmaktan gurur duyuyorum. Ancak daha çok çalışacak ve daha çok hizmet üreteceğiz” ifadelerini sarf etti.

DARICA İLÇE KADIN KOLLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

‘Komşularımızla Buluşuyoruz” programına gelen Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri Başkan Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın gerek ilçeye gerekse mahallerine yaptıkları hizmetler için teşekkür ederken, buluşma talep ve önerilerinin dinlenmesinin ardından sona erdi. Başkan Büyükakın ayrıca, Bağlarbaşı Mahallesi’nde 90 yaşında ki Fazile Akdeniz’e geçmiş olsun ziyareti yaparken, hayır duasını almayı da ihmal etmedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.