DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN HÜRRİYET TÜM İZMİTLİLERİ HALK BAYRAMLAŞMASINA DAVET ETTİ

BAŞKAN HÜRRİYET TÜM İZMİTLİLERİ HALK BAYRAMLAŞMASINA DAVET ETTİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bayramın ikinci günü Belsa Plaza önünde gerçekleştirilecek Halk Bayramlaşması programına tüm İzmitlileri davet etti

İzmit Belediyesi, Kurban Bayramının ikinci günü Halk Bayramlaşması etkinliği düzenleyecek. Dolu dolu geçecek bayramlaşma programı kapsamında tüm gün çeşitli etkinlikler ve ikramlar olacak. Programlar bayramın ikinci günü 10 Temmuz Pazar saat 14.00’te başlarken, Halk Bayramlaşması saat 16.30’da İzmit Belediye Meydanı – Belsa önünde yapılacak. Program kapsamında akşam saat 19.30’da İzmit Kent Orkestrası İzmitlilere müzik ziyafeti sunacak.

“Sağlıklı Bir Bayram Geçsin”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tüm İzmitlileri Kurban Bayramının ikinci günü Belsa Plaza önünde yapılacak Halk Bayramlaşmasına davet ederek, “Bütün İzmitlilerin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum. Nice nice bayramlara erişmek nasip olsun. Güzel sağlıklı bir bayram geçsin inşallah. Bayramın ikinci günü Halk Bayramlaşması yapıyoruz. Göreve geldiğimizde ilk sene yapmıştık. Daha sonra araya pandemi girince yapamamıştık. Kentin içerisinde bir bayram havası yaşansın istiyoruz. Kent Bayramlaşmasına zaten katılıyoruz. Yine katılacağız. Bunda bir sıkıntımız yok ama ne yazık ki bu kent bayramlaşması hep kentin dışına alındı. Artık protokol bayramlaşmasına dönüştü.

“Bayram Havası Esecek”

Biz istiyoruz ki çocuğuyla dışarı çıkan insanlarımız eğlensin, bayramlaşsın. Kentte bir bayram havası essin istiyoruz o yüzden bayramın ikinci günü bir kent Bayramlaşması yapacağız. Etkinlikler saat 14.00’da başlayacak. Bütün gün etkinlikler ve çocuklar için oyunlar olacak. Kent orkestramız konser verecek. Bayram havası akşam 21.00’a kadar devam edecek. Herkesi davet ediyoruz. Kent Bayramlaşması sonrasında da Halk Bayramlaşmamızda 16.30’da olacak. Güzel ikramlarımız olacak. Hep birlikte bir bayram yemeği yiyeceğiz. Halk Bayramlaşmasına tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.