DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Benhur Keser Rizespor’a transfer oldu SÖZÜNÜ TUTTU, KULÜBÜNE PARA KAZANDIRDI

Kocaelispor ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Benhur Keser, 1. Lig ekiplerinden Rizespor’dan teklif alınca, takımdan ayrılmak istedi. Her söyleminde Kocaelispor’a para kazandırarak takımdan ayrılmak istediğini belirten başarılı futbolcu; Rizespor’un teklifini kabul ederek, hem Kocaelispor’a olan sözünü tuttu hem de Rizespor’a transfer oldu.

Artık Rizespor için ter dökecek

Benhur Keser, Kocaelispor’da bugüne kadar 69 maça çıkarak 22 gol 11 asist kaydetti. 25 yaşındaki kanat oyuncusu Benhur Keser, futbol kariyerine Rizespor’da devam etmek istedi. Her iki kulübün anlaşmaya varması sonucu başarılı futbolcunun Rizespor’a transfer olduğu açıklandı.

Kulüpten teşekkür mesajı yayınlandı

 Kocaelispor’dan yapılan açıklamada, ‘Profesyonel futbolcumuz, Benhur Keser’in nihai transferi konusunda Ç. Rizespor A. Ş. ile mutabakata varılmış olup, futbolcumuz ile kulübümüz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Benhur Keser’e kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz’ denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.