DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar “CUMHUR İTTİFAKININ GÜCÜNÜ ARTTIRAN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar

“CUMHUR İTTİFAKININ GÜCÜNÜ ARTTIRAN ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, geride bıraktığımız Kurban Bayramı öncesi ilçemizde kurulan  bayram pazarının ilçe ticaretine olan etkisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Yönetimi’nin partilerine olan ziyaretleri ile ilgili olarak dün bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar, “Bu ittifakımızın gücünü her zaman arttırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Güzel bir bayram geçirdik”

Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada, “İlçemizde her dini bayram öncesinde kurulan bayram pazarları, üç gün süre boyunca ilçe ticaretine olumlu yönde katkı sağlıyor. Bu pazarlar sayesinde esnafımız, Gölcük’te belirlenen yerlerde tezgahlarını kurarak satışlarını yapıyor, kazançlarını arttırabiliyor. Açılan bayram pazarında her bir esnafımız, üç gün süre içerisinde satışlarını yaptı, halkımız istediği ürünü pazar tezgahlarında kolaylıkla bulabildi. Böylelikle hem esnafımız bol satış yaptı hem de halkımız ucuza ürün bulabildi. Akabinde Kurban Bayramı’nı kutladık. Gücü yeten vatandaşlarımız kurban ibadetini gerçekleştirdi. Büyüklerimizi ziyaret ettik, eş, dost ve akraba ile bayram münasebetiyle tekrar buluştuk. Güzel bir bayram geçirdik. Bu vesile ile tüm halkımızın ve Müslüman aleminin geçmiş bayramını tekrar kutluyorum. Bir sonraki bayrama da hep birlikte erişebilmeyi temenni ediyorum” dedi.

“Kendilerine başarılar diledik”

Sözlerine devam eden Başkan Akpınar, “Partimizin çalışmaları da devam ediyor. Geçtiğimiz gün Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetimi, partimize ziyarette bulundu. Bu ziyarette bizler kendilerine başarılar diledik. Cumhur İttifakı’nın önemi üzerinde durduk ve bu ittifakın ülkemiz geleceği açısından öneminden bahsettik. Gerçekten büyük hedeflerle yoluna çıkan bu ittifakımızın gücünü her zaman arttırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızda istişarelerde bulunacağız ve fikirlerimizi birbirimize aktararak doğru yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Bu anlamda Sayın Derya Çavdar ve yönetimine de başarı dileklerimizi tekrar iletiyor, Cumhur İttifakı’nın her bir üyesine kolaylıklar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.