DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmenderespor’dan İYİ Parti’ye ziyaret

Geçtiğimiz ay Değirmenderespor Başkanlığı’na seçilen Ertürk Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ilçemizdeki ziyaretlerini sürdürüyor. Siyasi Parti ziyaretleri kapsamında İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı’yı ziyaret eden Değirmenderespor Yönetimi, kendilerini tanıttı.

Keskin, ‘Amacımız bu güzide Kulübümüzü daha da güzel yerlere taşımak’

Ziyaret isteklerini kırmayan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı’ya ve Yönetimine teşekkür eden Değirmenderespor Başkanı Ertürk Keskin, ‘Amacımız bu güzide Kulübümüzü daha da güzel yerlere taşımak. Severcan Kara başkanımızdan aldığımız bu bayrağı inşallah daha da güzel noktalara ulaştıracağız. Bize destek veren, destek verecek herkese teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

Aynacı, ‘Sporun her dalında gerçekleştirmek istedikleri güzel hedeflerini dinledik’

Başkan Aynacı, ziyaret hakkında şu bilgilendirmeyi yaptı: ‘Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongre ile Değirmenderespor başkanlığına seçilen Ertürk Keskin  ve yönetim kurulu üyelerini ilçe binamızda ağırladık. Sporun her dalında gerçekleştirmek istedikleri güzel hedeflerini dinledik. Bizlerde kendilerine başarı dileklerimizi ilettik’ dedi. Ziyaret edilen sohbetin ve çekilen fotoğrafların ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.