DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dilovası Katlı Otoparkta çatı montajı yapılıyor

Dilovası Katlı Otoparkta çatı montajı yapılıyor

Cephe kompozit kaplamaları tamamlanan Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’nin uzay kafes çelik çatısının montajı gerçekleştiriliyor.

Hayata geçirdiği projelerle şehirde yaşayan vatandaşların günlük yaşamını daha düzenli hale getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesindeki en önemli yatırımlarından birisi olan Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yerinde önemli bir adımı daha atıyor. Ekipler katlı otoparkın uzay kafes sistemli çatısının montajını gerçekleştiriyor.

2.300 M2 ÇELİK ÇATI İMALATI

Modern yapısı ile çevreye hoş bir görünüm sağlayacak olan uzay kafes çatı, toplamda 2 bin 300 metrekare alanda inşa ediliyor. Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kurban Bayramı sonrasındaki haftada çatı imalat çalışmasını tamamlamayı hedefliyor. Kaba inşaatın tamamen bittiği yapıda cephe kompozit kaplama imalatları da tamamlandı.

6 GÜN OTOPARK, 1 GÜN PAZAR

Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri, Dilovası’nda yaşayan vatandaşların hayatına kolaylık katacak. İlçede yaşayan vatandaşların haftada bir gün pazar yeri olarak kullanacağı yapı, haftanın altı günü otopark hizmeti verecek. Bu da bölgedeki park sıkıntısını sona erdirecek ve çarşamba günü İbn-i Sina Caddesi üzerinde kurulan pazarın oluşturduğu yoğunluğu önemli ölçüde azaltacak.

ZABITA VE MUHTAR ODALARI

Toplam 7 bin 398 metrekare inşaat alanı üzerine yapılan ‘Dilovası Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri’ Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmet verecek. Katlı otoparkın planlaması şu şekilde; zemin katta 57 araçlık otopark ve pazar yeri, 1. bodrum katta 53 araçlık otopark ve pazar yeri, 2. bodrum katta 38 araçlık otopark, 3. bodrum katta ise zabıta ve muhtar odaları, bay-bayan mescit, elektrik odası, tuvalet ve 17 araçlık otopark yeri olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.