DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ellibeş: “15 Temmuz; söz konusu vatansa, gerisi teferruattır diyenlerin gecesidir”

Ellibeş: “15 Temmuz; söz konusu vatansa, gerisi teferruattır diyenlerin gecesidir”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili Milli İrade Meydanı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği programa çağrı yaptı: “Bu gece, siyasi görüş ayırmaksızın söz konusu vatansa, gerisi teferruattır diyenlerin gecesidir” dedi.

DUYGU YÜKLÜ GECE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; Kocaeli Valiliği, Şehir Tiyatroları ve Önder Gençlik desteğiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili çok özel bir program hazırladı. İzmit Milli İrade Meydanı’nda 15 Temmuz Cuma günü saat 20:00’de başlayacak program yine duygu yüklü olacak. 15 Temmuz Gecesi, hain terör örgütü Fetö’nün ülke yönetimini ele geçirmek için başlattığı kalkışmaya karşı koyarken şehit olan 251 asker ve vatandaş ile 2 bin 734 gazi dualarla, minnetle, saygıyla anılacak.

ÜNLÜ İSİMLER DE KATILIYOR

İbrahim Sadri’nin sunumu, Ali Nuri Türkoğlu’nun anlatımı ve Elif Buse Doğan, Bekir Ünlüater ile Mehmet Kemiksiz’in ağıtlarıyla gerçekleşecek geceye herkesi davet eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, şöyle dedi: “Millet olarak demokrasi mücadelesinin nasıl olacağını tüm dünyaya gösterdiğimiz o destansı gecenin yıldönümünde İzmit Milli İrade Meydanı’nda bir araya geleceğiz.”

UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ

“Sevdikleriyle bile vedalaşamadan ülkesi için canını ortaya koyan şehitlerimizi, gazilerimizi hep birlikte dualarla anacağız. Bu gece, siyasi görüş ayırmaksızın söz konusu vatansa, gerisi teferruattır diyenlerin gecesidir. ‘-Temmuz’dan Sonsuza’ diyerek ülkemiz üzerinde hala gözü olanlara en güçlü mesajı vereceğimiz bu anlamlı gecede bütün hemşehrilerimizle buluşmak dileğiyle. Unutmadık, unutturmayacağız. Bu vesile ile 15 Temmuz’un kahramanı başta Ömer Halis Demir olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla yâd ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.