DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Emekli Subay Rıdvan Durak’ın Kişisel Resim Sergisi BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Emekli Subay Rıdvan Durak’ın Kişisel Resim Sergisi

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

2015 yılında amatör olarak resim sanatı ile ilgilenmeye başlayan Rıdvan Durak’ın Değirmendere Yalı Evleri Ahşap Heykel Evin’nde “Kuşlar ve Mekanlar” adlı 2. kişisel resim sergisi yoğun katılım ile açıldı.

Açılış törenine katılım yoğun oldu

25-31 Temmuz tarihlerinde açık kalacak olan serginin açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Akli Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel, Kocaeli Karamürsel ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

7 yıllık çalışmalarında 22 tablo ve 80 kuş resmi yaptı

Emekliliğinin ardından vaktini iyi değerlendirmek için resim yapmaya başlayan Rıdvan Durak 7 yıllık çalışmalarında 22 tablo ve 80 kuş resmi yaptı. Yaptığı resimleri Gölcük Belediyesi Yalı Evleri’nde bulunan Ahşap Heykel Evi’nde eserlerini sanatseverler ile buluşturdu.

Sezer, “Gölcük’te sanatçıların sanatsal faaliyetlerde bulunmalar bizleri her zaman mutlu etmiştir”

Açılış öncesi konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Bu resim sergisi Ressam Rıdvan Durak’ın kendi kişisel sergisidir. Yapılan her türlü sanat etkinliğinde hep yanında olduk, yanında olmaya devam edeceğiz. Gölcük’te sanatçıların sanatsal faaliyetlerde bulunmalar bizleri her zaman mutlu etmiştir” dedi.

Durak, “7 yıl oldu ben resim yapıyorum, hiç kimseden ders almadım”

Ardından kısa bir açıklama yapan Ressam Rıdvan Durak; “Ben emekli olduktan sonra bir şeyler yapmak istedim. 7 yıl oldu ben resim yapıyorum, hiç kimseden ders almadım. Tamamen amatör olarak kendim yaptım. Bundan sonrada resim çalışmalarım devam edecektir. Buradaki resim sergimiz bir hafta açık kalacak” şeklinde ifade etti.

31 Temmuz tarihine kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek

Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler resim sergisini gezme fırsatı buldular. Büyük beğeni alan resim sergisi 31 Temmuz tarihine kadar 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.