DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, ’21 KURSİYERİMİZ 16 AĞUSTOS’TA YEMİN TÖRENİ YAPACAK

GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman,

’21 KURSİYERİMİZ 16 AĞUSTOS’TA YEMİN TÖRENİ YAPACAK

Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, 15 Nisan 2022 itibari ile başlayan ve 3 ay devam eden Afet eğitimi hakkında bilgi verdi. Başkan Kocaman, GESOTİM’de eğitim alan 21 Kursiyerin 16 Ağustos akşamı yemin töreni yapacaklarını ve bunun hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

‘Olası bir afette bir canı kurtarabilmek oldukça önemli’

Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM’de eğitimler devam ediyor. GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, 15 Nisan’da başlattıkları eğitimler sonucunda 21 kursiyerin eğitimlerinin tamamlandığını belirtti. Başkan Kocaman, ‘Ülkemizde son dönemde birçok afet görülüyor. Depremin yanı sıra orman yangınları, sel felaketleri ile karşı karşıya kaldık. Biliyoruz ki arama kurtarma eğitimi, medikal eğitimler hepimizin alması gereken konular arasında bulunuyor. Buraya gönüllülük esası ile gelerek kurslara katılan tüm arkadaşlarımıza, büyüklerimize teşekkür ediyorum. Olası bir afette bir canı kurtarabilmek oldukça önemli. Bizim de bu eğitimleri alarak bu konuda üzerimize düşeni bilmemiz ve yapmamız gerekir. 3 aylık eğitimlerini başarıyla tamamlayan arkadaşlarımızın yemin törenini 16 Ağustos akşamı gerçekleştireceğiz’ dedi. 

21 Kursiyer eğitimlerini başarıyla tamamladı

GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman, yaptığı açıklamada, ‘15 Nisan 2022 itibarı ile 29. ncu dönem 39 kişi ile başlayıp 3 aylık eğitimleri sonucu 21 kursiyer arkadaşımızla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanan arkadaşlarımızın 16 Ağustos akşamı yapılacak programda yemin töreni hazırlıklarımıza GESOTİM ekibi olarak devam ediyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.