DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’ın TORUN HEYECANI

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’ın

TORUN HEYECANI

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman Arife günü dünyaya gelen torunu ile dede olma heyecanını yaşadı.

Anne ve bebeğin sağlık durumu iyi

Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’ın, 2020 yılında evlenen oğlu Talha ve gelini Betül Kahraman’ın bir kız bebekleri dünyaya geldi. Arife günü mutlu haberi alan Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman çifte bayram yaptı. Medar Hastanesinde dünyaya gelen hem bebeğin  hem de annenin oldukça sağlıklı olduğu öğrenildi.

Çifte bayram yaptı

Genç yaşta dede olan Kahraman “Mübarek Kurban bayramı arifesinde rabbim güzel bir müjde ile çifte bayram yapmamıza vesile oldu. Allah’a hamd olsun. Yaşama sevincimiz olan evlatlarımızdan sonra torun sahibi olan her dede gibi bende  Kurban bayramı arifesinde dünyaya gelen kız torunumun hayat boyu örf anemimize uygun, vatanını, milletini Bayrağını seven, Dini bütün olarak yaşaması adına üzerime düşeni yapacağım. Yüce Rabbim evlatlarımızı hayırlı insanlarla bütünleştirip, hayırlısı ile ödüllendirmesini niyaz ederim. “dedi.

Tebrik ederiz

Bizde Gazetemiz adına Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman’ı ve Talha ve Betül çiftini tebrik ediyor. Kahraman ailesine büyük mutluluk getiren bebek Kahraman’a güzel bir ömür diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.