DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK BELEDİYESİ YAZLIK KADIRGA ŞENLİĞİ SİNAN YILMAZ KONSERİ İLE BAŞLADI

GÖLCÜK BELEDİYESİ YAZLIK KADIRGA ŞENLİĞİ SİNAN YILMAZ KONSERİ İLE BAŞLADI

Gölcük Belediyesi Geleneksel Yazlık Kadırga Şenliği, binlerce kişinin katıldığı Sinan Yılmaz konseri ile başladı.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün boyunca horon ve müziğin merkezi haline gelecek olan Geleneksel Yazlık Kadırga Şenlikleri, dün akşam Sinan Yılmaz’ın muhteşem konseri ile başladı. Kocaeli, Gölcük, çevre il ve ilçelerden gelen binlerce kişinin yoğun ilgi gösterdiği konserde Sinan Yılmaz, sahne performansı ile dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Yılmaz’ın Karadeniz yöresi şarkıları ile coşan vatandaşlar, horon ve kolbastı oynayarak doyasıya eğlendiler. 

KEMENCE VE HORON İLE SAATLERCE EĞLENDİLER

Gölcük Belediyesi Geleneksel Yazlık Kadırga Şenliği’nin ilk gününde sahneye çıkan Fatih Şerit, Tarık Bilim, Mustafa Bahar, Metin Durmuş ve Ahmet Olgun verdikleri birbirinden güzel konserler ile dinleyicilere eğlenceli anlar yaşattılar. Şenliklerin ilk gününde alanı dolduran binlerce kişi, kemençe eşliğinde kurdukları dev horon halkalarında saatlerce horon oynamanın tadını çıkardılar.

YILDIZ İSİMLERLE DOLU COŞKU DEVAM EDECEK

Üç gün boyunca Karadeniz müziğinin yıldız isimlerinin ağırlayacak Gölcük Belediyesi Geleneksel Yazlık Kadırga Şenliklerinde bu akşam ise; 23.00’da Gizem Kara, 24 Temmuz Pazar akşamı 21.00’da Bizim Gönül ve 23.00’da da Zeynep Başkan ile coşku devam edecek.

KARADENİZ COŞKUSUNUN MERKEZİ GÖLCÜK YAZLIK KADIRGA

Ayrıca; 23 Temmuz Cumartesi günü; Bahattin Kılış, Ahmet Bayraktar, Cemil Sandıkçı, Muhammed Ustabaşı, Mehmet Yılmaz ve Mustafa Bayraktar Mehmet Durak,

24 Temmuz Pazar günü ise; Laz Esat, İsmail-Ercan Pustu, Salim Kasap, Ali Öztürk, Mehmet Tak ve Yıldırım Gömleksiz şenliklerde sahne alacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.