DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük CHP’nin Dayanışma Yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı ‘HALKIMIZIN TERCİHİ MİLLET İTTİFAKI’

Gölcük CHP’nin Dayanışma Yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı

‘HALKIMIZIN TERCİHİ MİLLET İTTİFAKI’

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik ve Dayanışma Gecesi geçtiğimiz akşam Kavaklı Sahili’nde bulunan bir Cafede gerçekleştirildi. Geceye CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’ta katılım sağladı.

Birlik ve Beraberlik Yemeğine; CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP  İl Başkanımız Harun Özgür Yıldızlı, İl Sekreteri Bülent Sarı, İl Saymanı İsmet İşeri, İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, İl Bilişim Sekreteri Batuhan Bayındır, İl Başkan Yardımcıları Gökhan Darcan, Özgür Çelik, Barış Topal, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Gençlik Kolları MYK üyesi Caner Arduç, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İlçe başkanları, İlçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri ve partinin birçok emektar ismi katıldı.

Gürel, ‘Çalışmalarımızı asla aksatmadık’

Programda ilk olarak konuşmayı yapan CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘İktidarın toplumu ısrarla ayrıştırmaya, ötekileştirmeye ve adeta birbirine düşman etmeye çalıştığı böyle sıkıntılı zamanda, birbirimizle kucaklaşıp birlik ve beraberlik içerisinde olabilmeyi amaçladığımız “CHP Gölcük ilçe örgütümüzün birlik ve dayanışma gecesine” katılımlarınızla bizlere güç verdiniz, sizlerle birlikte olmaktan büyük onur duymaktayız. Hepiniz gecemize hoşgeldiniz. Göreve geldiğimiz Aralık 2019 dan itibaren yerelde ve genelde iktidar olabilmek adına var gücümüzle çalışmalarımıza başladık. Bu süreçte dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan COVİD-19 ve PANDEMİ döneminde bile her türlü olumsuzluklara rağmen görevimizin bilinci ile halkımıza destek olmaya gayret gösterdik. Online de olsa toplantılarımıza devam ederek, çalışmalarımızı aksatmadık’ dedi.

‘İktidar ekonomiyi çok kötü yönetmektedir’

Gürel, ‘Pandeminin etkisini yitirmeye başlaması ile ülkemizdeki normalleşme süreciyle ve Genel Merkezimizin de talepleri göz önünde bulundurularak çalışmalarımızı sokaklara yaydık. Bu çalışmalar kapsamında Sokak Örgütlenmemizin temelini oluşturan Öbeklerimizi oluşturan sorumlularımıza İlçe Eğitim Sekreterimizin başkanlığında Parti Okulu Eğitmenlerimiz tarafından eğitimler verilmeye başlandı ve hız kesmeden de devam etmekteyiz. Örgütlenmeyen sokak, gidilmeyen ev kalmayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Toplumun ve hepimizin beklentisi haline gelen erken seçim ihtimali her geçen gün kendini hissettirmektedir. Çünkü iktidar ekonomiyi çok kötü yönetmektedir. Eğitim sistemi yap-boz tahtasına dönmüştür. Tarım ve Hayvancılık, Dış politika, Göç ve mülteci sorunu gibi buna benzer bir çok sorun ülkemizi bir açmaza sokmuştur. İktidar bir milli güvenlik sorunu haline getirecek kadar büyük yanlışlıklar yapmaktadır’ ifadelerine yer verdi.

‘Taraflı, tarafsız yandaş tüm anketler göstermektedir ki artık mevcut iktidar gitmektedir’

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘Ülkemiz kaçınılmaz olarak artık CHP iktidarına ve Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmeye ihtiyaç duymaktadır. İflas etmiş tek adam rejimi ve Cumhurbaşkanlığı sistemi halkımızın artık taşıyabileceği bir yük olmaktan çıkmıştır.Millet ittifakı olarak, dostlarımızla birlikte iktidara gelip ülkemize 20 yılda verilen hasarları tespit ederek, yeni kadrolarla, yeni kurallarla, yeni kurumlarla onarım çalışmalarına bir an önce başlayacağız. Bu kararlılık ve inançla çalışmalı, umutları da tekrar yeşertmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam etmemiz gerekmektedir. Taraflı, tarafsız yandaş tüm anketler göstermektedir ki artık mevcut iktidar gitmektedir. Millet ittifakı olarak bizler de dostlarımızla birlikte iktidara gelene kadar yılmadan, yorulmadan halkın iktidarını kurana kadar çalışmaya devam edeceğiz. 2017 yılında Ankara’dan – İstanbul’a yapılan Adalet yürüyüşümüz, artık yerini Millet ittifakı olarak dostlarımızla birlikte iktidar yürüyüşüne dönüşmüştür. GeliyorGelmekteOlan diyor, tekrar katılımlarınızdan dolayı örgütüm adına şükranlarımı sunuyor, hoşgeldiniz diyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Özkoç ve Yıldızlı, ‘Halkımız ilk seçimde AKP İktidarına son verecektir’’

CHP TBMM Başkan Vekili Engin Özkoç ve CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, yaptıkları konuşmada, ‘Ülkemizin acilen CHP ve Millet İttifakı iktidarına ihtiyacı var. Geldiğimiz noktada halkımız adeta açlığa mahkum edilmiş, halkımız hiç olmadığı kadar kendisini umutsuz hissetmektedir. Son 6 ay içerisinde akaryakıt başta olmak üzere doğalgaz, elektrik, su, temel gıda ürünlerine yapılan fahiş zamlar halkımızın belini daha da bükmektedir. Emeklilerimiz, asgari ücretlimiz, memurumuz, işçilerimiz enflasyon altında ezilmekte, adeta geleceklerinden ümitlerini kesmiştir. Şimdi halkımızdan beklentimiz ilk seçimde bu iktidarın yanlış politikalarına dur demeleri, ülkemizin geleceği için Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakına oy vermeleridir. Halkımız ilk seçimde AKP İktidarına son verecektir’ diye konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.