DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Çiflikspor Kulübü Halk Oyunları ekibini yemek programında ağırladı ‘GURURUMUZ OLDUNUZ’

Gölcük Çiftlikspor Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi 2021-2022 Sezonu Halk Oyunları Kocaeli Grup Yarışmalarına katılmış önce Kocaeli Birinciliği ardında da Bölgesel Birincilik elde etmişti. Kulüp Başkanı İskender Aksoy ve yönetimi Halk Oyunu Ekibinde yer alan çocuklara yemek vererek, yaşadıkların mutluluğu dile getirdi.

İlçemizi 2021-2022 Sezonu Halk Oyunları Kocaeli Grup Yarışmalarında başarıyla temsil eden ve önemli başarılar elde eden Gölcük Çiftlikspor Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunu ekibini yemek programında ağırlayarak, teşekkürlerini dile getirdi.

‘Çocuklarımızın başarmaları ve sonuç almalarına çok sevindik’

Gölcük Çiftlikspor Kulüp Başkanı İskender Aksoy, ‘Folklor bizi biz yapan duygularımızı, düşüncelerimizi, kültürümüzü, sosyal hayatımızı yansıtan önemli bir dal. Pandemiye rağmen çok çalışarak başarı gösteren takımımızı alkışlıyorum. Bu tür aktiviteler, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimi ve sosyalleşmeleri açısından önemli. Çocuklarımızın başarmaları ve sonuç almalarına çok sevindik. Onların yüzleri güldükçe bizlerde mutlu oluyor ve gurur duyuyoruz. Tüm takımı tebrik ediyorum. Şampiyon Gölcük Çiftlikspor’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.