DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Musa Mısırlıoğlu, 228 ESNAFA 18 MİLYON LİRA KREDİ

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Musa Mısırlıoğlu,

228 ESNAFA 18 MİLYON LİRA KREDİ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2022 yılının ilk 6 ayı içerisinde Gölcük’lü kaç esnafa ne kadar kredi verdiklerini açıkladı. Kooperatif Başkanı Mısırlıoğlu, ‘Esnaflarımıza can suyu olmaya devam ediyoruz’ diye konuştu.

‘Esnaflarımıza can suyu olmaya devam ediyoruz’

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz’ diyen Başkan Mısırlıoğlu, ‘Kredi alma koşullarına uyan esnaflarımız tarafımıza başvurmaları halinde kredilerini veriyor, esnaflarımıza bu zor süreçte yanında oluyoruz’ diye konuştu.

228 esnafa kredi verildi

Kooperatif Başkanı Mısırlıoğlu, ‘2022 yılının ilk 6 ayında toplam 228 esnafımıza 18 Milyon Türk Lirası tutarında kredi imkanı sunduk. Hem bu ayda hem de ilerleyen aylarda kredi desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz’ dedi.



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.