DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Gaziler Derneği Gazetemiz Muhabirlerini Onure etti EN ANLAMLI HEDİYE

Gölcük Gaziler Derneği Gazetemiz Muhabirlerini Onure etti

EN ANLAMLI HEDİYE

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi 20 Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48.yıldönümü münasebetiyle Gölcük’e yakışan bir tören düzenlemişti.  Başkan Arslan ve Yönetimi Törende kendilerine destek veren ve her zaman yanlarında olan başta İlçe Protokolü’ne Anı Madalyası takdim edilmişti. Başkan Arslan ve Dernek Üyesi Münür Dörtyıldız Gölcük’ün Gazetecilerini de es geçmeyerek, Gazetemiz Muhabirleri Arif Öztok ve Serap Durukan’a anı madalyası takdim etti.

Arslan, ‘Siz değerli Gazeteci kardeşlerimiz bizim için çok değerlisiniz’

Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan ve Dernek Üyesi Münür Dörtyıldız, Gazetemizi ziyaret ederek, Muhabirlerimiz Arif Öztok ve Serap Durukan’a Anı Madalyası takdim etti. Başkan Arslan, ‘Siz değerli Gazeteci kardeşlerimiz her zaman yanımızda oldunuz. Bizim için çok değerlisiniz. Törenimizi gerçekleştirdiğimiz gün program yoğunluğu nedeniyle siz değerli Gazeteci kardeşlerimize Anı Madalyalarını takdim edememiştik. Bugün de ilçemizdeki değerli Gazeteleri ziyaret ederek, hem o gün vermiş oldukları emek ve destekten ötürü hem de her zaman yanımızda bulunduklarından ötürü teşekkür ediyorum.’ dedi.

Öztok ve Durukan, ‘İyi ki varsınız ve size minnettarız’

Gazetemiz Muhabirleri Arif Öztok ve Serap Durukan, ‘Güzel düşünceniz bizi çok mutlu etti. Bizler Gazeteciler olarak siz değerli Gazilerimizin yanında olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bize bu değeri sonsuz olan Anı Madalyasını verdiğiniz için siz değerli Gazilerimize teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız ve size minnettarız’ diye konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.