DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Bayram Pazarı yarın kuruluyor TEMEL, ‘ALIŞVERİŞLERİMİZİ ESNAFLARIMIZDAN YAPALIM’

Gölcük’te Bayram Pazarı yarın kuruluyor

TEMEL, ‘ALIŞVERİŞLERİMİZİ ESNAFLARIMIZDAN YAPALIM’

Gölcük Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Şahin Temel,  Kurban Bayramı öncesinde ilçemizde kurulacak olan Bayram Pazarı hakkında bilgi verdi.  Başkan Temel, ‘Kurban Bayramı öncesinde üç gün süre ile bayram pazarımızı Körfez Caddesi’nin bulunduğu noktada açacağız” dedi.

Ramazan bayramında da aynı yerde kurulmuştu

Başkan Temel yaptığı açıklamada, ‘Kurban bayramı öncesinde Gölcük’te kurulacak olan Bayram Pazarı yine aynı yerinde olacak.  Üç gün süre ile bayram pazarımızı Körfez Caddesi’nin bulunduğu noktada açacağız. Orada tuhafiye esnaflarımız, belirlenen yerlerde tezgahlarını açarak satışlarını gerçekleştirebilecek’ dedi.

‘Tüm esnaf kardeşlerimizin ve Gölcük halkının Kurban Bayramını kutluyorum’

‘19 Mayıs Caddesi ve 20. Sokak üzerinde de esnaf kardeşlerimiz tezgahlarını açacak’ diyen Başkan Temel, ‘Bu cadde ve sokakta işlerini yürüten her esnaf, hangi ürünü satıyorsa dükkanının önünde o ürünleri satabilecek. Başka bir ürünün satışı olmayacak. Halkımızdan ricamız bayram öncesinde alışverişlerini esnaflarımızdan yapmaları. Hem esnafımız hem halkımız hem de Gölcük’ümüz kazansın. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza ve halkımıza hayırlı bir Kurban Bayramı geçirmelerini temenni ediyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.