DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlçe Protokolünden Gaziler Derneği’ne ziyaret “HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ”

İlçe Protokolünden Gaziler Derneği’ne ziyaret

“HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün altıncı yıl dönümü münasebetiyle İlçe Protokolü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi ziyaret ederek gaziler ile bir araya geldiler.

Gerçekleştirilen ziyarete Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe   Emniyet Müdürü Veli Şengül,  İlçe   Müftüsü Emin Yılmaz, Kaymakam Refiki Mert Can Çanga, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, Gölcük Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Memnune Çiftçioğlu  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler katılım gösterdi.

“Sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum”

Gerçekleştirdikleri ziyarette ilk sözü alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün kutlu olmasını diliyorum. Memleketimizin dünden bugüne uğradığı saldırıları, kahraman şehitlerimizin canlarını feda etmesiyle, yine kahraman gazilerimizin hayatlarını ortaya koyarak mücadele etmesi ile bugün hür ve bağımsız şekilde yaşıyoruz. Sizin en değerli varlığınız hayatınızı riske ederek memleketimizi ve mukaddesatımızı korumanızı şükranla minnetle burada anmak istiyorum. Sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum, ailelerinizle beraber. Ahirete irtihal eden gazilerimizi ve tüm şehitlerimize rahmet ve minnetle şükranla yad ediyor tekrar 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günümüzü kutluyor teşekkür ederim

Karabulut, “Uyanık olmalıyız, tetikte olmalıyız, güçlü olmalıyız”

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yaptığı konuşmasında, “Bugün Cumhuriyet tarihimizin Türk tarihimizin önemli günlerinden birini idrak ediyoruz. Tarih boyunca ülkemize yönelik, milletimize yönelik işgal girişimleri hep ola gelmiştir, bundan sonra da olma ihtimali yüksektir. 15 Temmuz darbe girişimi içerimizdeki hainlerin, bizim ödediğimiz vergilerle alınan, binbir zorlukla temin edilen silahları ile insanımıza, bizim insanımıza, vatandaşımıza yönlendirilmesi ile gerçekleştirilmeye çalışan aslında darbe girişiminin ötesinde bir işgal girişimiydi.  Başarılı olsaydı ülkemiz maalesef yapılan örneğe göre işgal edilmişti.  Türk milleti daha önce gerçekleştirdiği işgallere yönelik direnişin çok daha büyüğünü, sivil bir direnç olarak gerçekleştirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla alanlara, meydanlara giderek bu işgal girişimine bertaraf etti. Ama bu bundan sonra da benzer olaylar olmayacağı anlamına gelmiyor. Uyanık olmalıyız, tetikte olmalıyız, güçlü olmalıyız. Bu girişimlere hiçbir zaman zemin hazırlamamalıyız. Bu anlamda şehadet mertebesine erişen hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Biz de ikamet olan iki tane gazimiz vardı ama onlar da ikinci ikamet olarak kullanıyorlar burayı zannediyorum. Onları ziyaret ediyorduk normalde. Burada bulunmadıkları için bu yıl ziyaretlerini yapamadık. Biz geleneksel olarak önemli günlerde derneğimizi ziyaret ediyoruz.  Bu vesileyle sizlerle birlikte olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Ben tekrar şehadet mertebesine erişen şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize uzun ömürler, sağlıklı sıhhatli ömürler diliyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Çiçek takdim ettiler

Konuşmaların ardından  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan’a çiçek takdiminde bulundular. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan gerçekleştirdikleri ziyaret ve güzel temennilerinden ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.