DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kızılay 15 Temmuz akşamı Anıtpark’ta 2 BİN KİŞİYE HELVA VE ÇORBA DAĞITACAK

Kızılay 15 Temmuz akşamı Anıtpark’ta

2 BİN KİŞİYE HELVA VE ÇORBA DAĞITACAK

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, ve Yönetimi Hayırsever İş insanlarının destekleriyle 15 Temmuz hain Darbe Girişiminin altıncı yıldönümünde  Anıtpark’ta şehitlerimiz için 2 bin kişiye helva ve çorba dağıtacak.

Barış, “15 Temmuz Şehitlerimiz için tüm halkımızı Anıtpark’a  davet ediyoruz”

15 Temmuz 2016 yılında yaşadığımız  Hain Darbe Girişiminin 6. senesi münasebetiyle Kızılay Gölcük Şubesi ve Hayırsever İş adamları Şehitlerimiz için Anıtpark’ta helva  ve çorba dağıtacaklarını duyurdu. Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, gerçekleştirecekleri anlamlı etkinlik için şunları söyledi: ” 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 6. seneyi devriyesi nedeniyle Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi ve Hayırsever İş İnsanları ile 15 Temmuz Cuma günü Şehitlerimiz için Anıtpark’ta saat 22:00’de helva ve çorba dağıtacağız. Hain darbe girişiminin 6. senesinde tüm şehitlerimiz ve 15 Temmuz Şehitlerimiz için tüm halkımızı Anıtpark’a  davet ediyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.