DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli Gelecek Partisi Seçim Kampanyasına hızlı başladı ‘TÜRKİYE’NİN SEÇİMDEN BAŞKA ÇIKAR YOLU YOK’

Kocaeli Gelecek Partisi Seçim Kampanyasına hızlı başladı

‘TÜRKİYE’NİN SEÇİMDEN BAŞKA ÇIKAR YOLU YOK’

Gelecek Partisi, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Kocaeli’de de yaklaşan genel seçim öncesi saha çalışmalarına hız verdi.Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun geçtiğimiz ay İstanbul’da startını verdiği Geçim İçin Seçim kampanyasına Kocaeli’de devam edildi.

GP İl Başkanı Serap Çakır ve İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ile beraberindeki ilçe teşkilatı Bekirdere esnafını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Esnaflar şikayetçi

Her gün artan döviz kuru ile enflasyondan kaynaklı fiyat artışından yakınan esnaf, sattıkları malı yerine koyarken zorlandıklarını, her bir mal alımında önceki alımlarına oranlar en az yüzde 20’lik fark oluştuğundan şikâyet etti.

‘Bu esnafı bitirme operasyonudur’

Öte yandan sürekli olarak artış kaydeden enerji ve elektrik fiyatlarının yanı sıra kiraların astronomik rakamlara ulaşması nedeniyle dükkanlarını çevirmekte zorlandıklarını belirten Bekirdere esnafı, “Böyle giderse kepenk kapatmamız yakındır. Bu piyasa şartlarında süpermarketler ve alışveriş merkezleriyle rekabet etmemiz imkânsız. Zaten borç batağında olan esnafa hibe vermek yerine faizli kredi veriliyor. Bu esnafı bitirme operasyonudur” şeklinde sıkıntılarını dile getirdiler.

Çakır, ‘Partimize yoğun ilgi gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’

Hemen seçim için ‘’Geçim İçin Seçim’’ sloganıyla gerçekleşen imza kampanyasına devam eden Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatları, ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarımızdanimza toplamaya devam ediyor. Kampanya vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. İl Başkanı Serap Çakır, burada yaptığı açıklamada, “Esnafımız artan maliyetlerden dolayı dertli. Vatandaşlarımız evlerinin kirasını, faturalarını ödeyemez halde. İki, üç kat yapılan kira artışları çıkmaza sokmuş durumda. İnsanların çocuklarını bir parka götürmesi bile ciddi bir külfet. Mutfaklarda yangın var. Bu sürdürülebilir bir durum değil. Biz Gelecek Partisi olarak Geçim İçin Seçim diyoruz. Türkiye’nin başka çıkar yolu kalmamıştır.Kampanyamıza yoğun ilgi gösteren İzmitli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

‘Türkiye’nin seçimden başka çıkar yolu kalmamıştır’

Daha sonrasında söz alan İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ise şunları kaydetti: “Biz sürekli vatandaşla iç içeyiz. Dertlerini, sıkıntılarını yakından biliyoruz. Bu sıkıntıları biz de çekiyoruz. Buralara iktidarın vekilleri ve teşkilatları uğramayalı aylar belki de yıllar oldu. İl Başkanımızın ifade ettiği gibi Türkiye’nin seçimden başka çıkar yolu kalmamıştır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.