DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Necati Çelik Devlet Hastanesi Otoparkına ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Necati Çelik Devlet Hastanesi Otoparkına

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde düzenli bir çevre görünümü sağlamak için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. B

unlardan biri de hasta ve çalışanların güvenliğini sağlamak için hastanenin D Blok binasının otoparkına Gölcük Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları oldu.

Sorun çözüldü

Gölcük Belediyesi, ilçedeki yollarda asfaltlama çalışmalarının yanında güvenlik ve konforu arttırma hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Otoparkına da asfalt serimi, asfalt yama ve tamiri çalışmaları yaptı. Böylece hastanenin otopark girişinde trafik sorununun çözümlenmesi, düzenli park etme ile birlikte hasta ve çalışan güvenliği sağlanmış oldu.

Başkan Sezer’e teşekkür etti

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Bu konuda bize destek olan Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Uzun, Fen İşleri Müdürü Nihat Baştürk, Fen İşleri Müdür Yardımcısı Mehmet Afak Meydanlı, Fen İşleri Saha Sorumlusu Kadem Yüksel ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yönetim olarak amacımız hasta ve çalışanlarımızın güvenliğini sağlayarak, konforlu bir ortamda hizmet sunumunu sağlamaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.