DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Orta Cami arkasındaki kaldırıma acil bakım yapılmalı

Orta Cami arkasındaki kaldırıma acil bakım yapılmalı

Gölcük Dumlupınar Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi Orta Cami arkasında bulunan kaldırım oldukça zarar görmüş durumda. Vatandaşlar zarar gören kaldırımın yenilenmesini istiyor.

Uzun süredir bu durumda olan kaldırıma acilen bakım yapılması gerekiyor. Dumlupınar Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi’nde bulunan kaldırımın bir bölümü çatlayarak, zarar gördü. Vatandaşlar ağaç köklerinin zarar verdiği kaldırımın her geçen gün daha da kötü duruma geldiğini söylüyor.

Her geçen gün daha da kötü oluyor

Kaldırıma bakım yapılmasını isteyen bazı vatandaşlar, ‘Bu kaldırım ağaç kökleri yüzünden her geçen gün daha da zarar görüyor. Kaldırımın bir bölümü çatlayıp ikiye ayrılmış durumda. Yetkililer bu kaldırıma acilen bakım yapması gerekiyor’ diyerek isteklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.