• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01

Saadet’ten Şehir Hatları Vapuruyla Körfez Turu ‘ROTAMIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE’

Foto Galeri 24.07.2022 13:02:54 0
Saadet’ten Şehir Hatları Vapuruyla Körfez Turu ‘ROTAMIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE’

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı’nın birlik, beraberlik ve kaynaşma adına düzenlediği Vapur Turu yoğun katılım ile gerçekleşti. Gölcük Vapur İskelesi’nden başlayan ve Osman Gazi Köprüsü’nden tekrar geri dönen vapur turunda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Düzenlenen Vapur Turuna; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Fatih Aydın, İl Başkan Yardımcıları Nihat Yıldız ve Halil Kayın,  Genel İdari Kurul Üyesi ve Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün,   Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve Yönetimi, Gölcük Kadın Kolları Başkanı Şükriye Bilgili ve yönetimi ile çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Özsoy, “Davetimize katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederim”

Vapur turunda program ilk olarak Ersar Çelik tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Ardından açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy açılış konuşmasında katılımcıları selamladıktan sonra, “Ekonomik sıkıntılarla boğuştuğumuz şu günlerde  bir nebze olsun nefes alabilmek adına böyle bir vapurla Körfez turu düzenlemeyi planlamıştık. Davetimize katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu vapur gezisinde emeği geçen bütün görevli arkadaşlarımıza, başta gençlik kollarımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gezimizin sonunda çekilişlerimiz olacak.  Güzel bir vapur gezisi olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kayın, “hep birlikte daha güzel günlerde bulaşabileceğimiz dileğiyle”

Kocaeli Teşkilatlanmalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halil Kayın konuşmasında, “ Gölcük İlçe teşkilatımıza ve İlçe başkanımıza bizi bu Vapur turunda bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. Yazın geldiğini çok anlayamamıştık bu yaz ve bu vapur turuyla yazın geldiğini anlamış oldu.Gölcüklüler olarak bu bir araya gelişimiz inşallah hep birlikte daha güzel günlerde bulaşabileceğimiz, yarınlarımıza umutla bakabileceğimiz, geleceğe vesile olur düşüncesiyle hepinizi Allah’a  emanet ediyorum. Hayırlı yolculuklar” dedi.

Aydın, “Biz hiçbir kimseyi düşmanımız olarak değil kardeşimiz olarak gördük”

Programda son olarak konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcı Fatih Aydın, “ Öncelikle bu güzel çalışmayı organize eden ve nazik davetlerinden ötürü İlçe başkanımız Mustafa Özsoy Bey’e ve ekibine teşekkür ediyorum.  Katılımınızdan ötürü hepinize ayrıca teşekkür ediyorum.  Saadet Partisi olarak biraz yaklaşımlarımızla ilgili biraz bilgi vermek isterim. Tabi ki bir saadet partisi olarak 50 yıldır bu topraklarda iyinin, doğrunun, güzelin, faydalının ve adil olanın hakim olması için bu topraklarda yerleşmesi için mücadele ediyoruz. Bu çerçevede bulunmuş olduğumuz her ortamda hizmet etmeyi esas alarak bir çalışma icra ediyoruz. İstiyoruz ki bu toraklara yaşayan 84 Milyon vatan evladının tamamı aç kalmasın, fakir kamlasın, yoksullaşmasın, bankalara çalışmasında kendisine çalışsın , bu topraklarda kendi kimliğiyle, inancıyla yaşam tarzıyla, dünya görüşüyle, huzur, barış ve güven içerisinde hayatını devam ettirsin. Elbetteki bizim mücadelemiz bunun için olmuştur.Bu mücadeleyi verirken her zaman için ifade ettiğimiz husus ister, bu topraklarda ister iktidarda olalım, ister muhalefette olalım. Hiçbir kimseyi düşmanımız olarak değil kardeşimiz olarak gördük. Dolayısıyla bugünde siyasi bir mücadelenin içindeyken ister AK Parti, ister MHP, İster CHP, ister İyi Parti, İster HDP olsun. Hangi partiden hangi görüşten olursa olsun bu topraklarda yaşayan herkesin iyiliğini esas alan  bir çalışmanın bir mücadelenin içerisinde oldu” dedi.

“Gençlerimiz  işsizliğe itekleniyor”

Aydın sözlerinin devamında, “Bizim temelli mücadelemiz  aslında bugün ilkeyi yönetenlerin kişilerin şahıslarıyla değil veya onların partileriyle değil, var olan sistemin kendisiyledir. Çünkü bu topraklarda öyle bir sitem öyle bir düzen kurtulmuş ki sistemin düzenini başına kim gelirse gelsin sonuçlar değişmiyor. Yani laik olan birisi e gelse, milliyetçi olan birisi de gelse, dindar olan birisi de gelse sonuç itibariyle bu topraklarda yaşayan insanlarımızın geneli açlığa fakirliğe yoksulluğa mahkum bırakılıyor. Gençlerimiz  işsizliğe itekleniyor. İnsanlar ay boyunca çalışıyor, yıl boyunca çalışıyor ama çalıştıklarının totaline baktığı zaman bankalara çalıştığını görüyor. Normalde evini geçindirmesi gerekirken çocuğuna yatırım yapması gerekirken, çocuğunu eğitime harcaması gerekirken, güzel bir gelecek tasarruf etmesi gerekirken, maalesef yapmış olduğu bütün çalışmalar neticesinde götürüp bütün alınterini kazancını bir avuç azınlığa teslim etmek mecburiyetinde kalıyor.  İşte biz Saadet Partisi olarak bundan dolayı diyoruz ki bizim itirazımız şahıslara değil, partilere değil sistemin kendisinedir, düzenin kendisinedir. Sizin cebinize girmesi gereken para bir avuç azınlığa teslim ediliyorsa orada bir sömürü var demektir. Dolayısıyla bu sömürüyü durdurma hususunda bende bir insan olarak aynı zamanda inanan bir insan olarak sorumluluğun bir gereği olarak bunu karşısında mücadele etmeyi elbetteki bir görev olarak görüyorum. İşte biz bu dertle ve kaygıdan dolayı bugün Saadet Partisi bu mücadelenin içerisindeyiz” dedi.

“Gençlerimiz evlenmeye korkuyor”

Sözlerine devam eden Aydın, “Bugün bir pazara gittiğimiz zaman ya da bir markete gittiğimiz zaman bir poşete bakıyoruz, birde verdiğin paraya bakıyorsun ve ben ne aldım ki diyorsun.  Artık insanlarınız ayın sonun getiremez oldular. Bizim yaşadığımız bu yokluk, bu fakirlik , bu açlık bir mecburiyetten değildir. Bugün Türkiye’nin kaynakları, Türkiye’nin potansiyeli bütünüyle kullanılması durumunda  Türkiye’de yaşayan bütün insanlarınıza çok rahat yetebilecek imkanlara sahibiz. Gerçekten Türkiye’mizin kaynakları verimli olarak değerlendirilmiş olsa, milli gelirimiz arttırılmış olsa, herkese eşit bir şekilde paylaştırılmış olsa bir ailenin aylık gelirinin 20-25 Bin Lira’dan aşağı olma imkan ve ihtimali yoktur. Aylık 20 Bin lira 25 Bin lira gelirleriniz olabilir. Fakat kurdukları sistemden dolayı biz bu durumları elbetteki yaşayamıyoruz. Önceden bir işçi ya da memur çalışırken ya da emekli olduğu zaman çok rahatlıkla evini arabasını alabiliyor, çocuklarını evlendirebiliyordu.  Şimdi herhangi bir çalışan veya memur almış olduğu maaş neticesinde ayın sonunu getirip üzerine birikim yapıp ev alma ihtimali ne yazık ki kalmadı. Gençlerimiz okullarından mezun oluyor ve iş bulamıyor.  Gençlerimiz evlenmeye korkuyor. Evlenseler bile bir geçmeden boşanmak mecburiyetinde kalıyor. Geçen sene bir yıl içerisinde Türkiye’de 600 Bin çift evlenirken, 200 bin aile boşanmak için başvuruda bulunmuş. Bunun 170 bini boşanmakla neticelenmiş. Boşanan ailelerin bir çoğu ekonomik geçimsizlikten dolayı boşanıyor.Şiddet aldı başını gidiyor. İnsanların ruh halleri bozuldu, asayiş bozuldu. Çünkü bir yerde enflasyon %5’se o ülkedeki suç oranları %10’dur. Bir ülkede enflasyon % 50’yse o ülkede suç oranları % 100’dür. Bir ülkede enflasyon %100’se o ülkede suç olayları %200’dür. Yani bir yerde geçimsizlik varsa orada doğal olarak bir asayiş bozukluğu var demektir. Bundan dolayı Türkiye’de tam kapasite çalışan tek kurumlar var onlarda cezaevleri” dedi.

“Çünkü biz Türkiye’nin birleştirici gücüyüz”

Aydın son olarak, “Evet bir masa kurduk, 6’lı masa olarak CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Partisiyle birlikte bir masa kurduk. Bu masa inşallah önümüzdeki toplantısını Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirecek. Bu masanın çıkaracağı Cumhurbaşkanı adayı inşallah önümüzdeki Cumhurbaşkanının kendisi olacaktır.  İnşallah 13’ücü Cumhurbaşkanını bu altılı masanın kendisi belirleyecektir. Biz bu inançlar mücadelemizi yapıyoruz. Aslında bizim şöyle bir yaklaşımımız var.Biz bu topraklarda yaşayan Partisi, görüşü, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun, kim olursa olsun hiçbir kimseyi düşmanımız olarak, öteki olarak görmeyiz. Türkiye’deki bütün partilerin görüşemediği tek bir parti var o da Saadet Partisidir. Çünkü biz Türkiye’nin birleştirici gücüyüz. Türkiye’nin mayası ve  teminatıyız.  Çünkü biz bu topraklarda kimseyi düşmanımız olarak görmüyoruz ama bununla birlikte Biz AK Parti’ye gittiğimiz zaman gördük ki orada uzlaşıya açık değiller. Politikaları konuşmaya açık değiller. Herşeyin dört dörtlük olduğuna inanıyorlar.  Ülkemizin en büyük ihtiyacının birliktelik beraberlik uzaklaşma olduğunu görüyoruz. Maalesef AK Parti iktidarı döneminde öyle bir siyasal iklim oluşturuldu ki aynı camide omuz omuza veren bir insan selam verdikten sonra birbirine hain demeye başladı. Bunu destek vermiyorsan teröristsin.Biz bu anlayışı kabul edebilir miyiz? Elbette ki kabul edemeyiz.  Bundan dolayı biz ülkemizin birlikteliği,  beraberliği, kardeşiyle kucaklayabilmesi için  elbette ki bu masayı bir araya getirdik. Bu masada Türkiye’mizin bütün renkleri vardır.  Bütün grupları vardır. Bu masa Türkiye’nin masasıdır.  İnşallah biz güçlendirilmiş bir kişinin karşısına yeni güçlendirilmiş bir kişi değil de güçlendirilmiş bir sistemi, güçlendirilmiş bir meclisi ile ülkemize hizmet etme niyeti içerisindeyiz. İnşallah bu niyetle, bu şuurla mücadelemizi gerçekleştirecek ve önümüzdeki ilk seçimde Saadet Partisi iktidarın güçlü bir ortağı olacaktır. Biz en son iktidara 1997 yılında geldik.1973 yılında CHP ile birlikte hükümet olduk.O zaman Kıbrıs’ı aldık. Ağır sanayiyi gerçekleştirdik. 1997 yılında Tansu Çiller ile iktidar olduk havuz sistemin kurduk. Memura %130, asgari ücretliye %100, emeklilerimize %400 zamlar verdik.  Ülkemizin yüzü güldü. Şimdide Saadet Partisi 25 yıl sonra iktidar olma fırsatını yakalamıştım. İnşallah bu fırsat doğru değerlendirilecek, ülkemizin birlikteliğine beraberliğine hizmet edilecek. Ülkemizin kalkınması için hep birlikte çalışmış olacağız. Sorunlarımız belli çözümlerimiz belli dedik. Çözümlerimiz nedir? Adaleti esas almaktır. İşi ehline vermektir.Ortak akıllı hareket etmektir. Ahlakı egemen  kılmaktır. Bakınız bugün Türkiye’nin yetişmiş insan gücü ülkeyi kalkındırmak için yeterlidir. Bunun içinde Saadet partisine oy vermeniz gerekmektedir” dedi.

Yapılan çekilişte talihlilere ödülleri verildi

Konuşmalarından ardından Sanatçı Harun Beyaz geceyi renklendirirken gecenin sonunda çekiliş gerçekleştirildi. Protokol tarafından yapılan çekilişte talihlilere ödülleri verilirken vapur turu Halıdere, Değirmendere ve Gölcük Vapur İskelesi’nde davetlilerin vapurdan inmesiyle son buldu.

Haber: Serap DURUKAN


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16