DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Seyrek Plaj Voleybolu Turnuvası sonuçlandı

Seyrek Plaj Voleybolu Turnuvası sonuçlandı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Seyrek Plaj Voleybolu Turnuvası sonuçlandı. Bu yıl çok önemli ödüllerin verildiği turnuvada şampiyon takımın sporcuları Avrupa tatili kazandı.

KANDIRA SEYREK’TE PLAJ VOLEYBOLU COŞKUSU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi tarafından organize edilen Seyrek Plaj Voleybolu’na bu yıl ilgi çok daha fazlaydı. Patagonya World kurucusu Bestami Köse, bu yıl ki turnuvada birinci olan takıma Avrupa tatili ödülü koydu. Bundan dolayı da maçlar çok daha keyifli ve zevkli geçti. Turnuvanın final maçından sonra da Seyrek’te konser ve müzik etkinlikleri düzenlendi.

OĞUZ ACAR-HASAN UZUN ŞAMPİYON OLDU

Bu yıl yapılan turnuvada finalde kazanan Oğuz Acar-Hasan Uzun’dan oluşan ekip  şampiyonluğa ulaştı. Cem Akartuna-Burak Durmuş’un takımı da ikinciliği elde etti. Final maçının ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Turnuvanın Tertip Komitesi’ndan yapılan açıklamada, “Destekleri için Büyükehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, Kandıra Belediye Başkanımız Adnan Turan’a, Hakem ve Antrenörümüz Adem Durmuş’a, Bestamı Köse’ye teşekkür ediyoruz” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.