DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sıcak hava vatandaşları bunaltıyor ÖRCÜN’DE O NOKTAYA MİNİBÜS DURAĞI İSTENİYOR

Sıcak hava vatandaşları bunaltıyor

ÖRCÜN’DE O NOKTAYA MİNİBÜS DURAĞI İSTENİYOR

Gölcük’e bağlı Örcün Merkez’de bulunan Örcün-2 Durağına vatandaşlar minibüs durağı yapılmasını istiyor. İçinde bulunduğumuz sıcak havalarda minibüs beklerken oldukça sıkıntı yaşadıklarını belirten bazı vatandaşlar, ‘Bu alana minibüs durağı getirilirse çok mutlu oluruz’ dedi.

İlçemize bağlı en güzel mahallelerden birisi olan Örcün Mahallesi’nde bulunan Örcün-2 durağına gelen vatandaşlar sıcak havalarda minibüs beklerken sıkıntı yaşıyor. Sıcak havada minibüs beklemenin oldukça sıkıntılı olduğunu belirten bazı vatandaşlar, alana minibüs durağı yapılması gerektiğini söyledi.

‘Minibüs beklerken yanıyoruz’

Bazı vatandaşlar, ‘Yetkililerden ricamız Örcün-2 durağına minibüs durağı koyması. Sıcak havalarda burada minibüs beklerken çok zorlanıyoruz. Yaz ve kış aylarında burada beklemek çok zor. Bunun için bu alana minibüs durağı konulmalı. Umarız bu isteğimiz en kısa sürede gerçekleşir’ dediler.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.