DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘SUYUMUZ BOŞA AKMASIN’

Adnan Menderes İş Merkezi’nin önündeki çeşmenin musluk kısmı arızalı

‘SUYUMUZ BOŞA AKMASIN’

İlçemizde Adnan Menderes İş Merkezi’nin önünde bulunan çeşmenin musluk bölümü arızalı olduğu için su tam olarak kapanmıyor. Vatandaşlar yetkililerden çeşmenin musluk kısmının yenilenmesini istiyor. 

Su tam olarak kapanmıyor’

Adnan Menderes İş Merkezi’nin önünde bulunan ve birçok vatandaşın ve esnafın su ihtiyacını karşılayan çeşmenin musluk kısmının arızalı olması gözlerden kaçmıyor. Çeşmenin musluk kısmı arızalı olduğundan ötürü tam olarak kapanmıyor. Suyun kıymetini bilmemiz gereken bu zamanlarda çeşmenin yenilenmesi gerektiğini belirten bazı duyarlı vatandaşlar, ‘Suyumuz boşa akmasın’ dediler. 

“Suyumuzu bu şekilde boşa harcanmamalı”

‘Çeşmenin musluk kısmı yenilenmeli’ diyen duyarlı vatandaşlar, ‘Suyumuz boşa akmasın. Bu çeşmenin musluk kısmı arızalı olduğu için ne yazık ki tam kapanmıyor. Çeşme tam kapanmadığı için su boşa akıyor. Yetkililerden çeşmenin arızalı musluk kısmının yenilenmesini istiyoruz. Çünkü suyumuzu israf etmemeliyiz. Suyumuzu bu şekilde boşa harcanmamalı’ diyerek isteklerini belirttiler. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.