DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Uğur ve Siemens Derin Dondurucularda kaçırılmayacak kampanya ÖZMENLER AVM’DE

Uğur ve Siemens Derin Dondurucularda kaçırılmayacak kampanya

ÖZMENLER AVM’DE

İlçemizde 1950 yılında kurulan, Gölcük’ün ilk beyaz eşya mağazası olan ve son 13 yıldır Amiral Sağlam Caddesi No:36 adresinde hizmet veren Özmenler AVM’de derin dondurucularda kaçırılmayacak kampanya. Uğur ve Siemens Derin Dondurucularda kaçırılmayacak kampanyanın devam ettiğini ifade eden  Özmenler AVM’nin işletmecisi Mehmet Özmen indirim kampanyasının yanı sıra Uğur Derin Dondurucularda 7 yıl garanti kampanyasının olduğunu ifade ederek kampanyanın ay sonunda biteceğini ifade etti.

Kampanya Temmuz sonuna kadar devam edecek

Gölcük’ün ilk beyaz eşya mağazası olan ve son 13 yıldır Amiral Sağlam Caddesi No:36 adresinde hizmet veren Özmenler AVM’de Siemens Uğur Derin Dondurucularda kaçırılmayacak kampanya devam ediyor. Haziran ayında başlayan ve Temmuz sonunda sona erecek olan kampanya stoklarla sınırlı. Ay sonunda sona erecek kampanya da indirimin yanı sıra 7 yıl garanti imkanı sağlanıyor. Özmen yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Derin Donduruculara yoğun bir ilginin olduğunu ifade ederek, Arife gününden önce satın alınan derin dondurucuların Bayram öncesi teslimatlarının yapılacağını ifade etti. 

Kredi kartsız, kefilsiz 36 aya varan vade imkanı

Dünyanın lider markası olan Siemens’in Gölcük ana bayisi olan Özmenler AVM’nin işletmecisi Mehmet Özmen Uğur Derin Dondurucularda devam eden ve diğer kampanyaları hakkında bilgi verdi. Özmen yaptığı açıklamada, “ Uğur Derin Dondurucu Gölcük Bayisi olarak her sene olduğu gibi bu senede Kurban Bayramı öncesi başlayan indirim ve 7 yıl garanti kampanyamız başladı. Firma olarak Haziran ayında başlayan kampanyamız Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek. Uğur Derin Dondurucularda devam eden indirim kampanyamızın yanı sıra 7 yıl garanti kampanyası var. Derin dondurucu almayı düşünenlerin bu kampanyayı kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz.  Şu anda Uğur Derin Dondurucularda Bin Liraya varan indirim var ve 5 çekmeceli modelleri 4 Bin 690 Liran başlıyor. Sandık timi derin dondurucular ise 4 Bin 190 Liradan başlıyor.Siemens nofrost derin dondurucularda 1000 lirayı aşan indirim kampanyasında da 5 çekmeceli modelleri 5 Bin 195 Liradan başlıyor. 3 çekmeceli derin dondurucu isteyenler içinde 3 Bin Liradan başlayan modellerimiz mevcut. Evlenecekleri veya  evini yenilecekleri bayiimize bekliyoruz. Özmenler AVM olarak müşterilerimize tüm imkanları sağlamaktayız. Tüm derin dondurucularda peşin fiyatına kredi kartına 9 taksit imkanının yanı sıra Kredi kartsız, kefilsiz 36 aya varan vade imkanımız devam ediyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.