DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

VATANDAŞ BAYRAM PAZARINA İLGİ GÖSTERİYOR

Kurban Bayramına 2 gün kaldı

VATANDAŞ BAYRAM PAZARINA İLGİ GÖSTERİYOR

Gölcük’te Kurban Bayramı heyecanı yaşanıyor. Gölcük Çarşı esnafı 19 Mayıs Caddesi üzerine, Pazarcılar ise Körfez Caddesi üzerine stantlarını açtı. Vatandaşlar Bayram Pazarına yoğun ilgi gösterdi.

Asıl ilgi akşam saatlerinde

Pandeminin etkisini azalttığı bu yıldan itibaren yeniden kurulan bayram pazarları yoğun ilgi görüyor. Dün sabah saatleri itibariyle Çarşı esnafının 19 Mayıs Caddesi, Turgut Sayın Caddesi, 20 ve 21. Sokak üzerinde tezgahlarını açarken, Pazarcı esnafları da Dumlupınar Mahallesi Körfez Caddesi üzerine tezgahlarını açtı. Arefe günü geç saatlere kadar açık olacak olan stantlara Gölcük halkı ilk günden yoğun ilgi gösterirken, bayram pazarına asıl ilgi akşam saatlerinde daha da arttı.

Esnaflar memnun

Pandemi nedeniyle iki yıl süreyle tezgahlarını açamadıkları için sıkıntı yaşayan esnaflar ve Pazarcılar geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesi stantlarını açmış, birçok vatandaş kurulan tezgahlardan kendi bütçelerine göre eksiklerini tamamlamışlardı. 9 Temmuz Cumartesi günü kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde de ilçemizde de iki ayrı noktada kurulan Bayram Pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Özellikle mesai bitimi sonrasında yoğun ilgi gören Bayram Pazarı’ndaki esnaflar vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.