DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vekil Katırcıoğlu Gölcük’te esnaf ve vatandaşı ziyaret etti “2023’ÜN KAZANANI TÜRKİYE OLACAK”

Vekil Katırcıoğlu Gölcük’te esnaf ve vatandaşı ziyaret etti

“2023’ÜN KAZANANI TÜRKİYE OLACAK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu geçtiğimiz gün Gölcük’e gelerek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Gölcük’e büyük bir önem ve değer verdiğini belirten Vekil Katırcıoğlu, “2023 sayın liderimizin önderliğinde Türkiye’nin şahlanış yılı olacak” dedi.

Vekil Katırcıoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretlere Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi de eşlik etti.

‘Yanınızdayız mesajı verdi’

Amiral Sağlam Caddesi ve 19 Mayıs Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Vekil Katırcıoğlu, esnaflara ‘yanınızdayız’ mesajı verdi. İlçemizde birçok esnaf ve vatandaşla sohbet eden Vekil Katırcıoğlu, vatandaştan gelen istek ve talepleri de not etti.

Vekil Katırcıoğlu, ‘Gölcük bizi hiç yanıltmadı’

İlçemize sık sık gelen ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük ziyareti ile ilgili şunları söyledi: ‘Gölcük’ün bir evladı olarak bugün burada olmak beni çok mutlu etti. 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48.yıldönümü nedeniyle Gölcük’te yapılan programa katılım sağladım. Programın ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer beyefendi ve Partimizin Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen beyefendi ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet ettik. Gölcük bizi hiç yanıltmadı. Gölcük 2023’te de Liderine sahip çıkacak ve gerekeni yapacaktır’ dedi.

‘Ülkemizin gelişmesini istemeyenler bu çalışmaları görmezden gelmektedir

Vekil Katırcıoğlu, ‘Ülkemiz yaşadığı bu zor zamanı yine birlik ve beraberliği aşacak, iç ve dış odaklara en güzel cevabı verecektir. AK Parti’ye haksız yere suçlayanlara yine en güzel cevabı halkımız verecektir. AK Parti kurulduğu günden bugüne halkına hizmet odakla ülkemizin gelişmesinde büyük rol oynamış, kendi SİHA ve İHA’larını üretecek konuma gelmiştir. Ülkemizin gelişmesini istemeyenler bu çalışmaları görmezden gelmektedir. Ne yaparlarsa yapsınlar 2023’ün kazananı sadece Liderimiz değil Türkiye olacaktır’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.