DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yapılan uyarılara rağmen süs havuzu çocuk dolu “ÇOCUĞUNUZA BU KÖTÜLÜĞÜ YAPMAYIN”

Gölcük’ün en çok tercih edilen mekanı olan Anıtpark içinde bulunan süs havuzu geçtiğimiz haftalarda belediye ekipleri tarafından iç temizliği yapılmış ve aktif hale gelmişti. Belediye yetkililerinin sürekli süs havuzunu suyu temiz değil, suya girmek sağlıklı değil uyarılarına rağmen çocukların süs havuzunda oynaması gözlerden kaçmazken, duyarlı vatandaşlar çocuklarını süs havuzuna sokan ailelere seslenerek, “Çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın” dedi.

Yapılan uyarılar dikkate alınmıyor

Geçtiğimiz haftalarda Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri ve park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Anıtpark içinde bulunan süs havuzunu iç temizliği yapılmıştı. Yapılan temizlik işleminin ardından da süs havuzu aktif hale gelmiş ve vatandaşlara görsel bir şölen sunmaya başladı. Belediye ekiplerini her seferinde süs havuzunu suyu yenilenmiyor, aynı su devirdaim yapıyor, yanı suyu temiz değil şeklinde uyarı yapmalarına rağmen birçok aile çocuklarını süs havuzuna sokmaya devam ediyor. Gün içerisinde sürekli çocukların süs havuzunda oynadığını gören duyarlı vatandaşalar ise bu duruma kesin bir sonuç bulunması gerektiğini ifade ettiler.

Daha büyük önlemler alınmalı

Bu havuzun sadece süs mahiyetinde yapıldığını artık ailelerin anlaması gerektiğini ifade eden duyarlı vatandaşlar, “Belediye bu havuzu süs olarak yaptık ama bakıyoruz bazı aileler sanki çocuğunu havuza getirir gibi yedek kıyafetler ile Anıtpark’a geliyorlar. Bu hiç sağlıklı değil. Burada belediyeden önce ailelerin önlem alması ve çocuklarını uyarması gerekiyor. Bu duruma en kısa sürede bir çözüm bulunmalı ve daha büyük önlemler alınmalı” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.