DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YRP’ NİN BARAJ SORUNU KALMADI

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras Kurban Bayramı öncesinde partisinin il binasında basına hitap etti.

Aras’ ın gündeminde Kurban Bayramı, asgari ücret zammı ve enflasyon oranları vardı.

ZAMLAR VATANDAŞIN CEBİNE GİRMEDEN ERİDİ, GİTTİ

“Hükümetin verdiği zamlar göze hoş geliyor olsa da, bu zamların hiçbir hükmü yoktur. Verilen zamlar daha vatandaşın cebine girmeden eriyip gitmiştir. Zaten verilen zamlar dolar üzerinden hesaplandığında görülecektir ki, yapılan tüm zamlara rağmen vatandaşın ekonomik durumu her geçen gün daha kötüye gitmektedir.”

Aras konuşması esnasında Çankırı/ Dodurga da yapılan seçimleri de değerlendirdi. Yapılan seçimlerde altılı masanın Yeniden Refah Partisinin gerisinde kaldığını hatırlatan Aras, yapılan tüm engellemelere ve iktidarın var gücü ile asılmasına rağmen, Yeniden Refah Partisi Dodurga da ikinci parti oldu. %8,5 oy alarak baraj problemi olmadığını ispat etti. Dedi.

Yeniden Refah Partisinin bayramlaşma programının bayramın ikinci günü saat 12:00’ de yapılacağını belirten il başkanı Mehmet Aras tüm halkımızı bayramlaşmaya beklediklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.