DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Zafer Partisi İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu, ‘VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMEMELİ’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu,

‘VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMEMELİ’

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu Gölcük’te başlaması planlanan kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulunarak; ‘Ağır ekonomik şartlar altında başlayacak olan kentsel dönüşüm projesinde hiçbir vatandaşımız mağdur edilmemeli’ dedi.

‘SANAYİ PROJESİ ORTADA’

2018 Yılında yeni yerine taşınan sanayi projesinde birçok vatandaşın ağır mali yükün altına girdiğini belirten Akçaoğlu; ‘Gölcük için çok değerli bir alandan HisareynKaraköprü mahallesine taşınan Gölcük Sanayii, hala boş bir şekilde durmakta. 4 seneyi geçti ancak hala bir çivi bile çakılmadı. O zaman şanslı olan birkaç esnaf dışında çoğu esnaf gerek mülk sahibi olsun gerek kiracı olsun mağdur edildi. O yüzden şimdi ki kentsel dönüşümde kimsenin zorda kalmasına izin vermeyeceğiz’ diyerek sözlerine devam etti.

‘YÜKSEK KİRALAR BEL BÜKÜYOR’

Gölcük Merkezde başlayacak projede vatandaş ve esnafın yeni yerlere geçerken yüksek kira bedelleriyle karşılaşacaklarını belirten Tahsin Akçaoğlu; ‘Gölcük esnafı zaten yüksek vergi, elektrik, SSK,Bağ-Kur ile mücadele ediyor. Bunun üzerine birde kira eklenirse çok kişi kepenk kapatmak zorunda kalabilir. Belediyenin esnafa kiranın tamamında yardımcı olamayacağının farkındayız ama bu süreci herkes en az zararla kapatmalı. Adında Adalet ve Kalkınma gibi iki anlamlı cümle taşısalar da bu kavramları sadece yandaşları için kullanıyorlar. Sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.