DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Zafer Partisi’nden İlçe Protokolü’ne ziyaret ‘GÖLCÜK’E ÇALIŞMALARIMIZLA KATKI SAĞLAYACAĞIZ’

Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu ve Yönetimi Kaymakam Cengiz Karabulut’u ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti.

İlk ziyaret Kaymakam Karabulut’a

İlk ziyaretini Kaymakam Cengiz Karabulut’a gerçekleştiren Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu, ilk olarak kendisini ve yönetimini tanıttı. Kaymakam Karabulut ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akçaoğlu’na ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

İkinci durak Başkan Sezer oldu

Daha sonra Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret eden Başkan Akçaoğlu ve Yönetimi, Başkan Sezer’e kendilerini tanıttı. Başkan Sezer ziyaret için teşekkür ederken, Akçaoğlu ve Yönetimine çalışmalarında başarı temennilerini iletti.

Akçaoğlu, ‘Gölcük’ün daha da gelişmesi için ortak akılla çalışmalarımızı sürdüreceğiz’

Ziyaretlerde hakkında bilgi veren  Zafer Partisi Gölcük İlçe Başkanı Tahsin Akçaoğlu, ‘Öncelikle Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza  ziyaret isteğimizi kırmadığı için teşekkür ediyorum. Bizler Gölcük’ün gelişimine katkı sağlamak için ortak akılla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gölcük’te yeni kurulan bir partiyiz.  Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza da çalışmalarında başarılar diliyoruz’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.