DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ziyaret Vakfı örnek olmaya devam ediyor 400 AİLEYE KURBAN ETİ

Ziyaret Vakfı örnek olmaya devam ediyor

 400 AİLEYE KURBAN ETİ

Kurulduğu günden beri ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Ziyaret Vakfı, bu Kurban Bayramı’nda da Uluslararası Yardım Kuruluşu HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin desteğiyle 400 aileye 4’er kiloluk poşetler halinde Kurban eti dağıttı.

4’er kiloluk poşetler halinde dağıtıldı

İlçemizin en aktif vakıflarından biri olan ve  gerçekleştirdiği yardımlar ile büyük takdir toplayan  Ziyaret Vakfı bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Uluslararası Yardım Kuruluşu HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin desteğiyle Vakıfa bağışlanan 10 büyük baş hayvanın etini  4’er kiloluk poşetler halinde 400 aileye dağıtıldı.

“10 Büyükbaş hayvan soğuk hava depolu Tır ile ilçemize geldi”

Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk Kurban Eti dağıtımı konusunda yaptığı açıklamada, “ Bu sene de hamd olsun ki Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini güldürebildik. HASENE Derneğimizin desteği ile bu Kurban Bayramı’nda kesilen 10 Büyükbaş hayvan soğuk hava depolu Tır ile ilçemize geldi. Bu Karkas et olarak gelen 10 Büyükbaş Kurban etini uzman kasap ekiplerimiz tarafından parçalandı ve hisselere ayrıldı. Yine soğuk hava depomuzda muhafaza ettiğimiz kurban etlerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize hiçbir sıkıntı yaşamadan ulaştırdık. Bu sene gelen kurban etlerimizi aşevimiz için saklamadık ve hepsini ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Bu Kurban Bayramı’nda ortalama 4-5 kiloluk poşetlerde kemikli et olarak 400 ailelerimize Kurban Etlerimizi ulaştırdık. Allah nasip ederse önümüzdeki Kurban Bayramlarında bu sayıları daha da arttırarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“62 Kurban derisi topladık”

Kurban eti dağıtımın yanı sıra vakıf olarak kurban derisi de topladıklarını ifade eden Başkan Öztürk, “ Ziyaret Vakfı olarak bu sene de kurban derisi bağışı kabul ettik. Vakıf olarak bu sene 62 büyükbaş kurban derisi topladık. Bu derilerin gelirleri ile de yine ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.