DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

15 Temmuz Milli İrade Muay Thai Şampiyonası’na GÖLCÜK BLACK DRAGON SPOR KULÜBÜ 16 SPORCU İLE KATILIYOR

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 12-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 15 Temmuz Milli İrade Muay Thai Şampiyonası’na 7 İl’den 369 Sporcu katılım sağlıyor. Gölcük’ün başarılı Spor Kulübü Black Dragon Spor Kulübü de bu önemli Şampiyonaya 16 Sporcu ile katılım sağlıyor.

7 İl, 39 Kulüp, 369 Sporcu hedefleri için ter döküyor

Gebze’de 12-14 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen 15 Temmuz Milli İrade Muay Thai Şampiyonası’na ilgi oldukça yoğun oldu. Gebze Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara Kocaeli, İstanbul, Bursa, Sakarya, Düzce, Bolu, Tekirdağ olmak üzere 7 il ve 39 kulüpten 369 sporcu katılım sağlıyor. Sporcular; minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde şampiyonluk için ter dökecek ve vatandaşlar müsabakaları ücretsiz izliyor.

‘Gölcük’e güzel sonuçlar ile döneceğimizi ümit ediyorum’

Black Dragon Fight Spor Kulübü Sahibi ve Sporcu Antrenörü Enver Eren, ‘Bu önemli Şampiyonaya Gölcük’ü temsilen toplamda 16 Sporcumuzla katılım sağlıyoruz. Sporcularımız bu Şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandı. Gölcük’e güzel sonuçlar ile döneceğimizi ümit ediyorum’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.