DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Beşir Derneği’nden Kaymakam Karabulut’a ziyaret

Beşir Derneği’nden Kaymakam Karabulut’a ziyaret

Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu, Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz ve Heyeti ile birlikte Kaymakam Cengiz Karabulut’u makamında ziyaret etti.

Karabulut, ‘Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’

Ziyaret için memnuniyetini belirten Kaymakam Cengiz Karabulut, Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürü Metin Doruklu, Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz ve Heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Doruklu ve Yılmaz, ziyaret isteklerini kırmayan Kaymakam Karabulut’a teşekkür ederken, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sosyal hizmet modülü ile ilgili projeleri hakkında bilgilendirmede bulundular

Beşir Derneği’nden ziyaret hakkında yapılan açıklamada, ‘Beşir Derneği Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü olarak Gölcük Temsilcimiz Abdulragıp Yılmaz ve heyeti ile birlikte Gölcük Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut’u makamında ziyaret ettik,

Beşir derneğimizin ulusal ve uluslararası faaliyetleri ile birlikte, Gölcük’te yapmış olduğumuz yardımlar ve faaliyetler ile ilgili bilgi sunduk. Beşir kart, online alışveriş gibi sosyal yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusunda, Sosyal hizmet modülü ile ilgili projelerimiz Afetlerde arama kurtarma faaliyetleri konularında derneğimizin yapmış olduğu hizmetler ile ilgili bilgi sunduk. Sayın kaymakamımızın misafirperverliği ve ilgisinden dolayı teşekkür ederiz’ denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.