DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

En Acı Gece En Büyük Felaket 17 AĞUSTOS ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANIYORUZ

En Acı Gece En Büyük Felaket

17 AĞUSTOS ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANIYORUZ

Tarihin en büyük deprem felaketinin merkez üssü olan Gölcükte 17 Ağustos 1999 deprem şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. 16 Ağustos’u 17 Ağustos’a bağlayan gece 03:02’de Gölcük büyük bir deprem felaketi yaşadı. 45 saniye süren bu asrın felaketinde binlerce insan hayatını kaybederken, binlerce insan yaralandı, sakat kaldı. Bir çok insanımızda o gün bugündür bulunamadı. Gölcüklünün hiç bir zaman unutmayacağı ve gelecek nesillere de unutturmaması gereken asrın felaketinin 23. Yılında şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anacağız.


Bir dizi programlar düzenlenecek

Gölcük, 17 Ağustos 1999 tarihinde, saatler 03.02’de, 45 saniye süren depremde büyük yıkım yaşamış, toplamda 18.373, depremin merkez üssü olan Gölcük’te ise resmi rakamlara göre 5300 kişi hayatını kaybetmişti. Büyük acıların yaşandığı, asrın felaketi olarak nitelendirilen, Türkiye tarihinin en büyük depreminin 23.yılında Gölcük’te, deprem şehitlerini anmak ve deprem gerçeğine dikkat çekmek için bir dizi program düzenlenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.