DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Garipoğlu ve Işık ailelerinin mutlu günü DENİZ VE ERDAL EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMLARINI ATTILAR

Garipoğlu ve Işık ailelerinin mutlu günü

DENİZ VE ERDAL EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMLARINI ATTILAR

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ailelerinden olan Barış ve Eşitlik Partisi  Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, Levent Garipoğlu, Savaş Garipoğlu’nun Biricik Kız Kardeşleri Deniz Garipoğlu ile Almanya’nın Dortmund Şehri’nde ikamet eden Erdal Işık evlilik yolunda ilk adımlarını atarak nişanlandılar.

Genç çiftin yüzüklerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer taktı

Garipoğlu ailesinin evinde kız isteme merasiminin ardından düzenlenen nişan merasiminde genç çiftin yüzüklerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer taktı. Başkan Sezer genç çiftin yüzüklerini taktıktan sonra bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Yalnız bırakmadılar

Deniz Garipoğlu ve Erdal Işık’ın Garipoğlu ailesinin evinde düzenlenen nişan törenine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Müftüsü Emin Yılmaz, Şehitler Mahallesi Muhtarı Sevim Kanat ile Garipoğlu ve Işık ailesinin dost ve akrabaları ile yakın dostları katılım gösterdi.

Almanya’ya gelin gidiyor

Geçtiğimiz akşam düzenlenen nişan törenin ardından evlilik yolunda ilk adımlarına atan Deniz Garipoğlu ve Erdal Işık çiftinin düğün törenleri de yakın bir tarihte olacağı belirtilirken, genç çift düğün sonrası Almanya’da ikamet edeceği öğrenildi.

Çağlayan Garipoğlu’ndan teşekkür

BEP Genel Başkanı çağlayan Garipoğlu kız kardeşi Deniz Garipoğlu’nun nişan törenine katılım gösteren herkese teşekkür etti. Başkan Garipoğlu, “Kız kardeşimin cemiyetinde bizleri yalnız bırakmayan Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer Başkanımıza,  Gölcük  Müftümüz Sayın Emin Yılmaz’a, Şehitler Mahalle Muhtarımız Sevim Kanat’a, Almanya’dan cemiyetimize katılan Yılmaz Süt’e ve ailesine uzaktan yakından cemiyetimize teşrif eden misafirlerimize teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.