DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GFSD Başkanı İsmail İkiz, ‘FOTOĞRAF SERGİMİZE DAVETLİSİNİZ’

GFSD Başkanı İsmail İkiz,

‘FOTOĞRAF SERGİMİZE DAVETLİSİNİZ’

Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz, dernekleri olarak son zamanlarda yaptıkları çalışmalar ve 27. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu kapsamında Cuma günü gerçekleştirecekleri fotoğraf sergisi hakkında bilgi verdi.

“Sergimizi 5 Ağustos’ta Çınarlık Meydanı’nda açacağız”

Başkan İkiz, açıklamasında “Derneğimiz bazında, özellikle Covid-19pandemisi öncesinde birçok etkinlik yapmakta ve sanatımızı bu şekilde icra etmekteydik. Pandemi nedeniyle toplu etkinliklere ara verip bireysel bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Pandeminin etkisini yitirmesi ile birlikte faaliyetlerimizi daha rahat yapmaya başladık. Bunlardan biri de Değirmendere’de şu an devam eden ahşap heykel sempozyumundaki heykellerin yapım süreci oldu. Değirmendere’de devam eden sempozyum kapsamında, altı sanatçı şu an heykellerini yapmaya devam ediyor. Bizler de ilçemizde böyle bir etkinlik yapılırken fotoğraf çekmeyi ihmal etmedik.

‘Heykellerin yapım sürecini fotoğraflamak istedik’

Açıklamalarını sürdüren İkiz, ‘Üyelerimizle birlikte, buradaki heykellerin yapım sürecini fotoğraflamak istedik. Burada oldukça güzel fotoğraflar ortaya çıktı. Çektiğimiz bu fotoğrafları da düzenleyeceğimiz sergide halkımıza sunmak istiyoruz. Bunu da sempozyumun kapanış programı olan 5 Ağustos’ta saat 18:00’de, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda sergileyeceğiz. Sempozyum sürecinde yapılan ve tamamlanan heykellerin yanı sıra, sergimizdeki fotoğrafları da incelemeye herkesi bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.