DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Çiftlikspor Yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

Gölcük Çiftlikspor Yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

Yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdüren Gölcük Çiftlikspor Yönetimi, bir yandan da Kulübe destek olan Kurum ve Kuruluşlara teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor. Kulüp Başkan Vekili İrfan Ayazoğlu, Cabir Aksoy, Murat Yenigün ve Soner Demirel, Kültür Okulları Genel Müdürü İsmail Aydemir’i ve Durak Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Aydemir, ‘Gölcük Çiftlikspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum’

Gölcük’ün başarılı Spor Kulüplerinden olan Gölcük Çiftlikspor, yeni sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlanıyor. Kulüp Yönetimi bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da önemli ziyaretler gerçekleştiriyor. Gölcük Çiftlikspor Başkan Vekili İrfan Ayazoğlu Cabir Aksoy, Murat Yenigün ve Soner Demirel,  ilk önce Kültür Okulları Genel Müdürü İsmail Aydemir’i makamında ziyaret ederek, Kulübe verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler. Aydemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Gölcük Çiftlikspor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Yılmaz’a teşekkür ettiler

Durak Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yılmaz’ı Gölcük Çiftlikspor Kulübü adına ziyaret eden Kulüp Başkan Vekili İrfan Ayazoğlu Cabir Aksoy, Murat Yenigün ve Soner Demirel, Yılmaz’a da desteklerinden ötürü teşekkür etti. Yılmaz, ziyaret için teşekkür ederken, Kulübe başarı dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.