DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük çok değerli bir evladını kaybetti CELAL ÇELİK VEFAT ETTİ

Gölcük çok değerli evlatlarından birini daha kaybetti. İlçemizin yıllar önceki ilk Toptancılarından ve daha sonra da kurduğu Marketler Zinciriyle ticaret hayatına oğullarıyla devam eden Celal Çelik, yaklaşık 30 yıldır geçirdiği bir rahatsızlık sonucu ticari hayattan tamamen uzaklaşmış, tedavisine evinde devam ediyordu. İyilikseverliği ve dost canlılığı ile bilinen Celal Çelik 86 yaşında hayata gözlerini yumdu.

İlçemizde çok seviliyordu

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Celal Çelik’in vefat haberi ilçemiz tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı. 86 yaşında yaşlılığa bağlı vefat etti. Çelik’in cenazesi bugün Tevfik Hoca Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamidiye Köyü Mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine katılım oldukça yoğun oldu

86 yaşında hayata gözlerini yuman Celal Çelik’in cenaze törenine, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman,  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP İl Saymanı Mali Müşavir İsmet İşeri,  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Belediye Meclis Üyeleri, Örcün Köyü Muhtarı Mustafa Uyar,  Gölcük esnafı ile Çelik ailesinin çok sayıda eş dost ve akrabası katıldı. Cenaze de duygusal anlar yaşanırken, Çelik ailesini dostları ve sevenleri bu zor günlerinde yalnız bırakmadı.

7’den 70’e herkese örnek oluyordu

İyilikseverliği, güler yüzlü ve beyefendi kişiliği ile tanınan Celal Çelik, ilçemizde çok seviliyordu. Başarılı ticari hayatı ile 7’den 70’e herkese örnek olan Çelik’in vefatıyla ilçemiz değerli bir evladını daha kaybetti. Bizde Gazetemiz adına merhum’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağılığı ve sabırlar dileriz.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.