DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İpekyolu Bulvarı üzerinde bulunan yaya ve kasis çizgileri boyanmalı

İlçemizde İpekyolu Mahallesi, İpekyolu Bulvarı üzerinde yer alan yaya ve kasis çizgileri zamanla silinmiş durumda. Bölgeden geçen sürücüler ve vatandaşlar kendi güvenlikleri için yaya ve kasis çizgilerinin yeniden boyanmasını istiyor.

Geçtiğimiz dönemde özellikle İpekyolu mahallesinde bulunan birçok yaya, kasis ve kaldırımların boyanması yapılıp yenilenmiş olup , bu durum sürücüleri ve vatandaşları oldukça memnun etmişti. Fakat Gölcük’te bazı mevkilerde bulunan yaya ve kasis çizgilerinin silinmiş olması gözlerden kaçmadı.

Vatandaşlar silinen çizgilerin yenilenmesini istiyor

Vatandaşlar, ‘Yaya geçitleri biz vatandaşlar için çok önemli. Yaya çizgileri yolun karşısına geçerken, güvende olmamızı sağlıyor. Bu yol özellikle hastaneye giden en önemli yollardan biri olması bazı zamanlarda sürücüler hızlı geçebiliyor. Sürücülerin yaya ve kasis çizgileri farkedip yavaşlaması bölge halkı için de güvenli hale gelecektir. İnşallah bu mevkiide de yaya çizgileri yenilenir’ dediler.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.