DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MEDAR Hastaneleri ile KASKF arasında PROTOKOL İMZALANDI

“Sağlığınız El Üstünde” sloganı ile hizmet ağını güçlendirmeye devam eden Medar Sağlık Grubu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu ile protokol imzaladı.

Her geçen gün hizmet ağını genişletiyor

Medar Sağlık Grubu, 25 yıllık sağlık tecrübesi, sosyal sorumluluk projeleri, güçlü hekim kadrosu ile hizmet ağını genişletirken, yaptığı anlaşmalarla da nitelikli sağlık hizmetinden her kesimin faydalanmasına olanak sağlıyor. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu üyeleri ve birinci derece yakınlarını da kapsayan protokol imzalarını Fedarasyon başkanı Murat Aydın ve Medar Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gülden Demirer attı.

Aydın’dan MEDAR Hastaneleri’ne teşekkür

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Murat Aydın, Medar Hastaneleri’nin Kocaeli genelinde bulunan üç sağlık noktasının da fedarasyon için çok önemli noktalar olduğunu, Medar Sağlık Grubu ile anlaşma yapmış olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Murat Aydın, ‘Federasyonumuz bünyesinde bulunan spor kulüplerimiz ve sporcularımızın sağlık adına ve pek çok alanda her türlü imkandan faydalanmalarını sağlamak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyoruz’ dedi. KASKF Başkanı Murat Aydın, ayrıca MEDAR Hastaneleri’ne Spor Kulüplerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.