• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

İYİ Parti Gölcük 3. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi AYNACI, ‘İKTİDARA GELMEDEN GÖREVİMDEN AYRILMAYACAĞIM’

Foto Galeri 3.12.2022 12:52:42 0
İYİ Parti Gölcük 3. Olağan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi AYNACI, ‘İKTİDARA GELMEDEN GÖREVİMDEN AYRILMAYACAĞIM’

İYİ Parti İlçe Yönetimi, 3. Olağan Kongresi’ni bugün Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kongreye tek aday olarak katılım sağlayan mevcut Başkan İsmail Aynacı, yeni yönetimiyle başkanlığa yeniden seçildi.

Kongreye yoğun katılım sağladı

Kongreye; İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Barış ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Çağlayan Garipoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı İsmet İşeri, İYİ Parti İlçe Başkanları, İlçemizin Siyasi Parti ilçe Başkan ve yöneticileri, Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticileri, parti delegeleri ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Kongrede ilk olarak Divan Kurulu Seçimi gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığı’na Vedat Bayram seçildi

Kongrede Divan Başkanlığına; Vedat Bayram, Divan Başkan Yardımcılığına Çetin Kocatürk, Katip Üyeler; Eser Derya, Yasemin Öksüz ve Yunus Çolak seçildi. Divan heyeti üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

Kongrede Akşener’e sevgi seli

Kongrede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşmalarının kesitlerinin yer aldığı Sinevizyon gösterisi izletildi. Daha sonra 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasına geçildi.

Başkan Aynacı oybirliği ile ibra edildi

Akabinde Kongrede Faaliyet raporu okundu. Faaliyet Raporu Delegelerin oy birliği ile kabul edildi.

Faaliyet Raporunun okunmasının ardından Mali Raporun okunmasına geçildi. Mali raporda oybirliği ile kabul edildi.

Aynacı, ‘Kenarda kalsaydık; ihaleler alır, bulunduğumuz yerden çok daha iyi olabilirdik’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı ve Kongrenin tek adayı İsmail Aynacı, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Yaklaşık 2 buçuk yıl sonra tekrar bu kürsüde yine sizleri yeniden selamlıyorum. İYİ Parti’nin kurulduğu günden itibaren görevimize talip olduk. Siyasetin sıkıştığı bir ortamda Sayın Genel Başkanımız bir ışık yaktı. Bizlerde bu cesur yürekli Kadının hedefine ulaşabilmesi için bu hareketin içine dahil olduk. Biz o gün Kurucular Kuruluna Gölcük için söylüyorum bir avuç insan olarak listeye adımızı yazdırdık. Kurucular Kurulu olmak o dönemde kolay değildi. O dönemde Genelkurmay Başkanı bile Silahlı terör örgütü kurma iddiasından tutuklandı. Biz o gün sabah ne olacağını bilmiyorduk. Bize her türlü dava açılabilirdi. Belki de bizler hala içerideydik. Biz o gün imza atarken çoluğumuzu çocuğumuzu düşünmedik, bu vatan için bu ülke için ne yapabiliriz dedik. Bizler o dönemde birilerinin çatısı altında olabilirdik, kenarda olduğumuz için ihaleler alabilirdik, bulunduğumuz yerden çok daha iyi noktalarda olabilirdik. Ama bunları elimizin tersiyle ittik. Bu yüzden bu kadro çok değerlidir. İYİ Parti sıfatını kaldırın, sade İsmail Aynacı ismi bir anlam ifade etmez. Bizim ismimiz anlamını Sayın Genel Başkanımız ile kazandı. Ben 5 yıldır görev yapıyorum. Şunu net söyleyeyim bu iktidar gidene kadar ben bu kadrodan inmeyeceğim. Görevimin başındayım. Belki de seçim sabahı iktidara geldiğimiz zaman görevimden ayrılırım ama bu hedefe ulaşmadan görevimi asla bırakmayacağım. Göreve geldiğimizden bu yana olan süreç asla kolay olmadı.Covid-19 pandemisi vardı, esnaflık hayatımızda zorluklar yaşadık. Ailemizi görmedik. 1 hafta boyunca ailemi ve çocuklarımı göremediğim zamanlar oldu. Maddi ve manevi olarak bizlere 4 yıl boyunca destek veren herkese teşekkür ediyorum. 4 yıl boyunca bu teşkilatı ayakta tutuk. Belki faturalarımızı ödeyemedik ama parti binamızın faturasını ödemeyi öncelik kıldık. İnsanlar geldiklerinde çay, kahve içebilsin diye harcamalarımızı partimize yönlendirdik. Bu zor günlerde partimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bize ‘Bunlar düzgün adamlar’ dedirtme hedefindeydik, bunu başardığımıza inanıyorum. Bu gün çok güzel bir ortamda kongremizi gerçekleştiriyoruz. Hepinize katılımlarınızdan ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

Yıldız, ‘Gölcük’te birinci parti İYİ’ler olacak’

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, ‘Kıymetli dostlar; Sayın Genel Başkanımızın bir sözü var ‘İyilik olduğu zaman paydaşı çok, eksiklikler olduğu zaman insanlar siniyor ve tüm oklar bana geliyor’ der. Bu söz gerçekten çok doğru. Ben de bu görüşe katılıyor ve size yönelik yapılan her türlü eleştiriye sizin için siper olmaya hazırım. Evet yaptığınız işler çok zor ama sizleri buraya kimse zorla getirmedi. Hepiniz bu çalışmaları gönüllülük esasına göre yapıyorsunuz. Bu partiyi Meral Akşener kurmadı, Milletimiz kurdu. Sayın Genel Başkanımızı partimizin başına sizler getirdiğiniz. İyi ki de getirdiniz. Bize bu iyilik ismini milletimizin kendisi verdi. Geçtiğimiz gün AKP’li bir isim bana ‘Ne güzel isim seçtiniz’ dedi. Evet güzel isim seçtik. Çünkü kuruluşumuzda iyilik, azim,zorluk ve en önemlisi de inanç var. Sayın İlçe Başkanım İsmail başkanıma ayrı bir parantez açmak istiyorum. Burada İsmail kardeşimizin bir avantajı var. Bunu yakalayanda kendisi. Kamuoyunda sevilen kanaat önderleri var. Bu kanaat önderlerini İsmail hiç bırakmadı. Kendisini tebrik ediyorum. Bunlarla birlikte Gölcük’te inanılmaz bir ses getirdiler. Çok iyi çaba gösterdiler. Basında kendilerine çok iyi yer verdi. Sayın Genel Başkanımız Başbakan olmak istediğini söyledi. Diyorlar ki sordunuz mu? Sormaya gerek yok ki. Biz zaten birinci parti olmak için yola çıktık. Gölcük’te de birinci parti olacağız. İlçe Kongrelerimizi tamamlamak üzereyiz. Sonra da il kongremiz olacak. İsmail kardeşimin çok doğru söylemi var. Biz durduğumuz yerde dursaydık servetimize servet katardık. Ama biz bu ülkenin Cumhuriyet değerlerine yeniden dönmesi için çalışıyoruz. Ülkemizin buna ihtiyacı var. Ayrıca ülkemiz AKP’den acilen kurtulmak zorunda. Biz bu partiyi bu yüzden kurduk. Görevimize Milletvekili olmak ya da makam için gelmedik. Bireysel hesap yapanlar bu partiden ayrılıp gitti ama her hafta geri dönüşler var. Bunlar beni mutlu ediyor ama bazı geri dönüşler de canımı acıtıyor. Bu parti de kimsenin kişisel beklentisi olmamalı. Çünkü bu partinin her ferdi Kuvayi Milliye ruhu ile Atatürk’ün yolunda ülkemize hizmet etmek bilincindedir. İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanımız da bu yolda ilerliyor. Bugün bu partide ve ülkede artık İYİ Partinin iktidarı konuşuluyor. Partimizin neler yaptığı ortada. Artık muhalefet olmak için değil, iktidar olmak için çalışan bir parti var. Çünkü biz bu ülkeyi yönetmek için toplandık. Seçim öncesinde benim şirketlerime 26 kez baskınlar geldi. Zor dönemler yaşadık. Ama biz zamanımızı, mesaimizi, maddi ve manevi her şeyimizi bu partinin iktidar olması için harcayacağız. Sizler böyle olduğunuz sürece bu inanç olduğu sürece bu cephe iktidar olacak’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Türkkan, ‘Altılı Masanın adayı halkımızın adayı olacak’

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yaptığı konuşmada, ‘Gölcük ilçemizin 3. Olağan Kongresindeyiz. Bugün 9. İlçe Kongremizi yapıyoruz. Ama şunu unutmayalım ki muhalefet iktidara tabidir. Bizler çok ilçe kongresi gördük. 2006’dan beri Kocaeli de siyaset yapıyorum. Gölcük’te güzel çalışmalara imza atan İsmail kardeşimi ve ekibini ayrı ayrı kutluyorum. Genç arkadaşlarımızın bu can siparene çalışmaları bize güç veriyor. Allah onlardan razı olsun. Burada geçmişten beri siyaset yapmış, benimde beraber yürüdüğüm çok arkadaşım, dostum var. Biz şunu gördük arkadaşlar. Bir ülkede karanlık çöktüğü zaman o karanlığın en yoğun olduğu dönem aydınlığa en yakın dönemdir. Şu anda ülkede sokağa çıkalım gencinden yaşlısına kadınından, erkeğine kaç kişinin yüzü gülmüyor. İnsanlarımızın yüzü gülmüyor. Ekonomi gerçekten çok kötü. Halkımız evine geçindirmeye zorlanıyor. Mutfakta ateş zor kaynıyor. İnsanlarımızın yarınından umudu yok .Bu durum çok kötü. Gençlerimizin yüzde 76’sı yurtdışında yaşamak istiyor. İmkanı olsun yüzde 90 gencimizi bu ülkede tutamayacağız. Ama bu zorluklara 7 ay daha dişinizi sıkın. 20 yıl sabrettiniz. Bu ülkede umutsuz gördüğünüz her şey bitecek. Gençler birazcık daha bu ülkede nasıl mücadele ederim diye çalışmaya başlayacak. Çünkü bu ülkenin umudu Meral Akşener var. Buna inanın. Ben kadın kardeşlerimize bir şey söylemek istiyorum. İşten ayrılan, işleri bozulan bir erkeğin morali bozulur. Evini nasıl geçindirecek onu düşünür durur. Fakat o durumda o evin direksiyonuna kadın geçer. O kadın evi toparlar, çoluğunu çocuğunu bir noktada buluşturur.O aile kadının gayretiyle başarıya ulaşır. Kadın bir ailenin en büyük başarısıdır. Türkiye gerçekten bu zor günleri, sıkıntılı günleri bir kadın sayesinde aşacak. Biz 2018 yılında 4 parti ile ittifak yaptık. İYİ Parti, CHP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti. 2019’da ise sadece 2 parti ittifak yaptık. CHP ve biz. Şimdi ülkemizin geleceği için 6’lı masa var. 6’lı masa Türkiye’de bu ucube sistemi bitirmek ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi bu ülkeye tekrar getirmek isteyenler tarafından kurulan bir masadır. Cumhurbaşkanı adayı kim olacak.Bugün size ben açıklayacağım. Çok merak ediyorsunuz değil mi? Basınımız da beni pür dikkat dinliyor. Recep Tayyip Erdoğan’ı sandığa gömecek aday bizim adayımız olacak. İsimleri geçin, isimler tartışılıyor ama isim önemli değil. Çünkü bizim adayımız diktatör olmayacak, güçler ayrılığı ilkesini uygulayacak, halkımız için çalışacak, halkımız yararına yasalar yapacak bir aday olacak. Bu yüzden bizim adayımız halkın adayı olacak. Biz Cumhuriyet çocuğuyuz. Gölcük’te Büşra Karademir kardeşim ile başlayıp partimizi bugünlere getiren İsmail Kardeşime ekibine ve ak sakallılar ekibine sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.

Aynacı, yeniden başkan seçildi

Konuşmaların ardından 400 delegenin oy verme işlemine geçti. İsmail Aynacı yeniden İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’na seçildi. Başkan Aynacı, teşekkür konuşmasında, partililere teşekkür ederken, ‘İktidarımıza çok az kaldı’ mesajını verdi.

İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilen İsmail Aynacı’nın Yönetiminde;

Asil: Abdulkerim Çolak, Ahmet Kara, Asena Kahraman, Elif Damla Uçar, Fatih çetin, Fatma Aşçıoğlu, Fatma Ulutan, Gözde Budak, Hakan Küçük, Hakkı Kapan, Hasan Ayaz, H. Emrah Emirdağ, Hasan Kurtoğlu, Hüsrev Şahin, İlker Nuri Baskın, İrem Kısa, İsmail Veziroğlu, K. Emrah Erenkaya, Murat Kosa, Murat Zeytin, Nadide Selma Barak, Nurden Genç, Ömer Gökdaş, Ramazan Kılıç, Savaş Çakcı, Selçuk Atar, Soner Yusufoğlu, Süleyman Demirci, Şeyma Kolburan, Tuncay Kocatürk, Yasemin Öksüz, Yunus Çolak.

Yedek: Reşat Akın, Cenk Aydın, Ece Kaya, Hulusi Kurtoğlu, Ekrem Yılmaz, Eser Derya, Feti Uluyuz, Nebi Balaban, Sedat Bat, Mehmet Bayar, Osman S. Sinanlıoğlu, Olcay Köse, Selami Çakır, Hamza Atabaş, Belkıs Öneş, Nurşen Günaydın, Aytül Sirmen, M. Emin Tortumlu, i. Kadri Tuz, Mesut Kalaycıoğlu, Fatih Türkmen, Mesut  Angın, Engin Şan, Hilal Saral, Hülya Atar, Şaziye Fırtına, Ö. Yalçın Şirin, Firdevs Dalbastı, Fikret Tosun, Mustafa Çalışkan, İbrahim Eren.

Haber: Arif ÖZTOK


30 ton benzin yüklü tanker devrildi GÖLCÜK FACİADAN DÖNDÜ

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz, YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINA ZİYARET

Gölcük Yunus Emre Mahallesi’nde ahırda yangın çıktı 4 BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

BAŞKAN HÜRRİYET, YENİ DÖNEME GÜÇLÜ KADRO İLE BAŞLIYOR

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, ‘1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN’

Bakımsız elektrik trafosuna bakım yapılmalı

Başkan Gökçe´nin Konukları Eski Başkanlar Alan ve Toker

İzmit Belediyesi Halk Sağlığı için İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Şehit Murat İlerigelen Üstgeçidi’nin zemini vatandaşları zor durumda bırakıyor ZEMİNİNE ÖNLEM ALINMASI İSTENİYOR

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi yeni eğitim yılında %120 zam yaptı YAPILAN ZAM ÖĞRENCİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 35. DÖNEM DİYABET OKULU MEZUNLARINI VERDİ

KOTO’dan Büyükakın’a ‘tebrik’ ziyareti

Kocaeli Vali Yardımcıları ev ziyaretlerini sürdürüyor BU HAFTA 30 HANEYLE HEMHAL OLDULAR

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Büyükşehir, leyleklerin yuvasını yıkılmaktan kurtardı

Otizmi Çocukların gösterisi ayakta alkışlandı

Engelsiz Yaşamın Merkezinde çalışmalar sürüyor

Başkan Çalık, Samimiyet ve Güler Yüzün Fotoğrafını Çekti

Körfezli Yüzücüler Madalyaları Topladı

Gölcükspor U-18 takımı Sakarya Harmanlıkspor ile 3-3 berabere kaldı

Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
8.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
9.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
10.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16