DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ofis’te Sanat 12. yılını kutladı SANAT HAYATIN İÇİNDE HEM DE OFİS’TE

Ofis’te Sanat 12. yılını kutladı

SANAT HAYATIN İÇİNDE HEM DE OFİS’TE

6 Aralık 2010 tarihinde Kandemir Sigorta Sahibi Ercan Kandemir’in ve Sanat Danışmanı Nalan Kumlalı Atahan’ın ev sahipliğinde hayallerini gerçek yapan Ofis’te Sanat, 12. yılını coşkuyla ve yoğun katılımla kutladı.

Gerçekleştirilen programa; KYÖD Başkanı Uğur Saral, Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Güreli Yolcubal, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve GFSD Üyesi Nebiye Azak, çok sayıda Sanat Severler katılım sağladı.

‘Bu hayalin adı ‘Ofis’te Sanat’

Ofiste Sanat Projesi’nin Sanat Danışmanlığını yapan Nalan Kumlalı Atahan, 12. Yıldönümlerine özel önemli açıklamalarda bulundu: Atahan; ‘Herşey bir hayalle başladı. Hayallerimizin peşinden gitmenin, sürdürebiliyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bir hayal kurduk ve ilk sergimizi 6 Aralık 2010 tarihinde, Kandemir Sigorta’nın Sahibi Ercan Kandemir’in ev sahipliğinde Sanat dostlarıyla buluşturduk. Bu hayalin adı ‘Ofis’te Sanat.’

‘Ofis’te Sanat Sergileri ile toplumumuza sanatsal anlamda katkı sağlamaktayız’

Atahan, ‘Ofis’te Sanat’ın hedefi; sanatı hayatın içerisine taşıma çabası, aynı zamanda günlük hayat mücadelesi içinde sergileri izlemek için vakit ayıramayan sanatseverleri alışılmışın dışında bir ortamda buluşturmaktır. Sanat eserleri, ofis ortamında sergileniyor. Bu nedenle projenin adı ‘Ofis’te Sanat.’ Ofis’te Sanat Sergileri sanat galerileri gibi herkesin gezebileceği bir mekan olma özelliği taşıyor. Toplumun sanat alanındaki ihtiyaçları doğrultusunda, sanatsal ve estetik yönü güçlü sanatsal çalışmaların sergilendiği Ofis’te Sanat Sergileri ile toplumumuza sanatsal anlamda katkı sağlamaktayız. Bugün Ofis’te Sanat projemizin 12. Yılını büyük bir coşkuyla kutlamaktayız. Bizlere destek veren ve programımıza katılım sağlayan siz değerli dostlarımıza ve büyüklerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.