DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TEMAD Gölcük Şubesi Bekir Tülü, ‘KAZANIMLARIMIZI ARTTIRMAK İSTİYORUZ’

TEMAD Gölcük Şubesi Bekir Tülü,

‘KAZANIMLARIMIZI ARTTIRMAK İSTİYORUZ’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, özlük hakları konusunda açıklamalarda bulundu. 

‘Gölcük Şubemiz olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz’

Başkan Tülü, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Astsubayların ve emekli Astsubaylar olarak bizlerin özlük haklarımız konusunda çalışmalarımız vardı. Bunlar arasında intibak konusu, mesleğe başlama derecesinin 9/2 olması vardı. Yapılan çalışmalar neticesinde, özlük haklarımızla ilgili olarak olumlu adımlar atılmış oldu. Mesleğe başlama derecesi ile ilgili olarak geçtiğimiz dönemde gayretli çalışmalarımız oldu. Genel Merkezimizde bu konuyla yakından ilgilendi ve gelinen noktada mesleğe başlangıç derecesi, 9/1’den 9/2’ye alınmış oldu. İntibak konusunda da yine olumlu adımlar atıldı. Derneğimizin hedefi, Astsubayların ve biz Astsubay emeklilerinin hayat standartlarını olumlu yönde geliştirmek ve karşılaştığımız sorunları gidermektir. Bu konuda çalışmalarımızı TEMAD Gölcük Şubesi olarak devam ettiriyoruz. Hedefimiz kazanımlarımızı arttırmak’ diye konuştu.

Başkan Tülü, tazminat konusunda önemli bilgiler verdi

Astsubayların tazminatları konusuna da değinen TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, ‘Derneğimiz Genel Başkanı Sayın Hamza Dürgen ve genel merkez yöneticilerimiz, bu konuda görüşmelerini gerçekleştiriyorlar. Görevlerimizde aldığımız tazminatlar, belli rütbelerdeki ordu mensuplarına veriliyor. Bizler de bu tazminatların Astsubaylara verilmesi için çalışıyoruz. Ümidimiz, kısa zaman içerisinde bu hedefimizi de gerçekleştirmektir’ dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.